ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο η σύμβαση του έργου για τηβελτίωση του δρόμου Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής – Κάλχας – Γρατινή – Φιλλύρα – Αρριανά

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο και τον πρόεδρο της εταιρείας ΕΡΓΟΜΠΕΤΟΝ ΑΒΕΤΕΘ κ. Σπύρο Γαλόπουλο η σύμβαση του έργου για τηβελτίωση της επαρχιακής οδού Πανεπιστημιούπολη – Κάλχας – Γρατινή –Φιλλύρα –Αρριανά, στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης,προϋπολογισμού 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Στόχος του έργου είναι να αποκατασταθούν τμήματα του δρόμου που εμφανίζουν βλάβες και φθορές.

Το συνολικό μήκος των επεμβάσεων είναι 15 χιλιόμετραπερίπου και οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναιπρωτίστως ασφαλτοστρώσεις, διαγραμμίσεις, τοποθέτηση σήμανσης και καινούργιων στηθαίων ασφαλείας,εκσκαφές, καθαρισμοί και επενδύσεις τάφρων,συντηρήσεις και καθαρισμοί μικρών τεχνικών.

Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιωθεί το συνολικό επίπεδο ασφάλειας για τους διερχόμενους οδηγούς.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομικών και Αθλητισμού κ. Αχμέτ Ιμπράμ, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Βασίλειος Λούρμπας, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Δράσεων Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών κ. ΤζιχάνΙμάμογλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης κ. ΜουλταζάΤαρκάνΜουλταζάκαι η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Ροδόπης.

Back to top button