ΑυτοδιοίκησηΚορυφαίαΤουρισμός

H τουριστική ανάπτυξη του Δήμου το αντικείμενο της συνάντησης του Δημάρχου Μαρώνειας Σαπών με την Υφυπουργό Τουρισμού στην Αθήνα

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, όπου συναντήθηκε με την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη.

Στη συνάντηση με την Υφυπουργό συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, ζητήματα σχετικά με την προώθηση, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων τουρισμού στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών με έμφαση στην υλοποίηση ειδικών μορφών τουρισμού, ιδιαίτερα στην περιοχή της Μαρώνειας. Μάλιστα, ο Δήμαρχος κάλεσε την κ. Ζαχαράκη να επισκεφτεί την περιοχή για να διαπιστώσει και η ίδια τις δυνατότητες και τις προοπτικές της.

Στη συνέχεια ο κ. Χαριτόπουλος είχε συναντήσεις στα υπουργεία Οικονομικών, Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όπου προώθησε ζητήματα του Δήμου και εξασφάλισε δεσμεύσεις για έργα και δράσεις.

Ο Δήμαρχος μαζί με τον Βουλευτή Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη συνάντησαν τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα τον οποίον προσκάλεσαν να επισκεφτεί την περιοχή.

Τέλος, ο Δήμαρχος συνόδευσε στη Βουλή τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος που πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες στην πρωτεύουσα.

Με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς συναντήθηκαν στη Βουλή και οι Βουλευτές Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και κ. Δημήτρης Χαρίτου.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττας Μακρή, με την οποία συνομίλησαν οι μαθητές, της υπέβαλαν ερωτήματα για τη λειτουργία της Βουλής και την ενημέρωσαν για το σχολείο και τις δράσεις τους.

Back to top button