ΚοινωνίαΚορυφαία

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τη Ροδόπη

Με ιδιαίτερη τη συμμετοχή της νεολαίας πραγματοποιήθηκε στη Κομοτηνή η συγκέντρωση της ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ, με κεντρικό ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο Νίκος Βαριεμίδης, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ, ενώ στη συνέχεια, παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος. 

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο Ζήσης Λυμπερίδης μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, ο Διονύσης Κλάδης μέλος ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Αν. Μακεδονίας – Θράκης και ο Σιδέρης Μιχαηλίδης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια ΑΜΘ. 

Στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας, από την Ροδόπη θα είναι υποψήφια η Εμπρού Γιουσούφ, γραφίστρια, στέλεχος της ΤΟ Ροδόπης του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝΙΔΥΚ) και μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας «Fireart»

Το Ψηφοδέλτιο Ροδόπης του ΚΚΕ απαρτίζουν οι:

  • Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Γραμματέας της ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ, πρόεδρος της ΕΝΙΔΥΚ και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής
  • Αμαλία Κασαπαντωνίου, ιδιωτική υπάλληλος, μέλος της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ, γραμματέας του ΔΣ της ΕΝΙΔΥΚ, μέλος του ΔΣ Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης, και μέλος ΔΣ της ΟΓΕ.
  • Ιμπραήμ Κεραντζή, αρχιτέκτονας, διατηρεί τεχνικό γραφείο στις Σάπες Ροδόπης, μέλος της Αντιπροσωπείας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων διπλωματούχων ανώτατων σχολών – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ)
  • Κατερίνα Ταξοπούλου, Φιλόλογος,
  • Αλή Χατσή Αλή (Αλή Καμπέρ) Λογιστής, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, διατηρεί λογιστικό γραφείο στη Κομοτηνή.
Back to top button