ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Νέα λειτουργία για την προώθηση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του εθελοντισμού από την επίσημη εφαρμογή του Δήμου Κομοτηνής για κινητά τηλέφωνα

Από τον περασμένο Μάιο λειτουργεί με επιτυχία η εφαρμογή του Δήμου Κομοτηνής που δίνει σε δημότες και σε επισκέπτες του Δήμου τη δυνατότητα ανάπτυξης διαδραστικής σχέσης σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες: αιτήματα καθημερινότητας, διαδραστικό ημερολόγιο εκδηλώσεων, ειδοποίηση για έκτακτα συμβάντα, έκδοση πιστοποιητικών και πλέον συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις.

Με τη νέα έκδοση 3.0 της επίσημης εφαρμογής του Δήμου Κομοτηνής για κινητά τηλέφωνα με iOS και Android (Komotini στο App Store και Google Play Store) που είναι από σήμερα διαθέσιμη, ο Δήμος Κομοτηνής, εγκαινιάζει μια πλήρως ψηφιακή εποχή στον τομέα του εθελοντισμού.

Μέσα από την εφαρμογή του Δήμου, κάθε ενδιαφερόμενος χρήστης, μπορεί να δημιουργήσει το προφίλ του ως εθελοντής, αποκτώντας έναν μοναδικό κωδικό εθελοντή, καταχωρώντας τα στοιχεία και τις δεξιότητές του. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, μπορεί να δηλώσει τη συμμετοχή του σε δράσεις που πραγματοποιούνται από τον Δήμο, τις δημοτικές επιχειρήσεις ή τους συλλόγους του Δήμου με 2 απλές κινήσεις από το κινητό του τηλέφωνο. Ο διοργανωτής εγκρίνει τη συμμετοχή και ενημερώνει μέσα από την εφαρμογή τον εθελοντή σχετικά, καθώς παρέχει επίσης και έναν σύνδεσμο για άμεσα μηνύματα με τη διοργάνωση προκειμένου για την επίλυση αποριών και τον συντονισμό.

Με την προσθήκη της λειτουργίας του εθελοντισμού, η εφαρμογή του Δήμου Κομοτηνής, προσφέρει πλέον 5 διαφορετικές διακριτές λειτουργίες, την καταχώρηση αιτημάτων καθημερινότητας, την παρακολούθηση εκδηλώσεων και δράσεων στο δήμο, την ενημέρωση για έκτακτα συμβάντα, την συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις και έναν σύνδεσμο για το gov.gr για την εύκολη πρόσβαση στην λειτουργία έκδοσης πιστοποιητικών δημοτών. Επιπρόσθετα, έχει ολοκληρωθεί η δημιουργία της λειτουργίας ερωτηματολογίων και δημοσκοπήσεων για την καταγραφή των απόψεων των χρηστών σε θέματα καθημερινότητας που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου.

Η mobile εφαρμογή του Δήμου Κομοτηνής, είναι μια από τις μοναδικές εφαρμογές που προσφέρουν ένα πλήθος άμεσων εργαλείων τόσο για δημότες όσο και για επισκέπτες του Δήμου και στοχεύει στο να γίνει το σημείο αναφοράς των δημοτών και επισκεπτών στην επικοινωνία τους με τη δημοτική αρχή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο https://pages.komotini.link/getApp για τη λήψη της (ο σύνδεσμος λειτουργεί με απευθείας μετάβαση στη λήψη μέσω κινητού τηλεφώνου).

Η αναβάθμιση της εφαρμογής είτε γίνεται αυτόματα είτε ο ενδιαφερόμενος χρήστης πηγαίνει στο ανάλογο Store, ανάλογα με το λειτουργικό της συσκευής.

Back to top button