ΑθλητισμόςΚορυφαία

Πανθρακικός :συνεχίζει ο Κοτζαμπάσης ως Γενικός Αρχηγός τέλος ο Φώτης Κωνσταντινίδης

Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοίνωσε χθες πως ο Βασίλης Κοτζαμπάσης θα συνεχίσει να υπηρετεί τον σύλλογο από το πόστο του Γενικού Αρχηγού.Στη σχετική ανάρτηση αναφέρει πως :

“Ο “Κότζακ” είναι ένας πιστός στρατιώτης του συλλόγου, έχοντας ζήσει μεγάλες στιγμές τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως παράγοντας του Πανθρακικού. Έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του για την αγάπη για την ομάδα πολλάκις στο παρελθόν ενώ παρατηρείται ταύτιση απόψεων στη φιλοσοφία του ίδιου και του τεχνικού επιτελείου για την αγωνιστική λειτουργία του συλλόγου.

Είμαστε σίγουροι πως στη δύσκολη σεζόν που έρχεται, ο Βασίλης θα προσφέρει τα μέγιστα για τη διαχείριση όλων των καταστάσεων. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!”

Ταυτόχρονα η ομάδα λύνει μετά από 4 χρόνια τη συνεργασία της με τον Φώτη Κωνσταντινίδη τεχνικό Δντη των Ακαδημιών του αναφέροντας :

Η Διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Φώτη Κωνσταντινίδη, μέχρι πρότινος Τεχνικό Διευθυντή των ακαδημιών του Πανθρακικού.

Ευχαριστούμε για τα 4 χρόνια εποικοδομητικής συνεργασίας με στόχο την καλύτερη λειτουργία των ακαδημιών μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα στην ζωή και την καριέρα του!”

Back to top button