ΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαία

Ο μαθητής του 1ου Λυκείου Κομοτηνής Αθανάσιος Κιουτσούκης πρώτευσε σε πανελλήνιο διαγωνισμό δοκιμίου

Πρώτος σε ένα σημαντικό Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Δοκιμίου ήρθε ο μαθητής του 1ου Λυκείου Κομοτηνής Αθανάσιος Κιουτσούκης.

Ο μαθητής του Γυμνασίου της Κομοτηνής κατέλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό με θέμα: “Η μάχη των Θερμοπυλών και η Ναυμαχία της Σαλαμίνας 2.500 χρόνια μετά .Αποτιμούμε τα δύο γεγονότα ως προς τη σημασία τους στον σύγχρονο κόσμο και τον πολιτισμό” που διοργάνωσε το Ίδρυμα “Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη” και διεξήχθη με επιτυχία στα πλαίσια του επετειακού έτους “Θερμοπύλες -Σαλαμίνα 2020” ενώ ήταν αφιερωμένος στη μνήμη της μεγάλης Ελληνίδας ποιήτριας και ακαδημαϊκού Κικής Δημουλά .

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από ολόκληρη την Ελλάδα που στήριξε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων είχε ως Πρόεδρο της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής Αξιολόγησης Δοκιμίων τον καθηγητή Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργο Μπαμπινιώτη .

Συγχαρητήρια στον μαθητή για την επιτυχία του εξέφρασε και η Δντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης Μαίρη Κοσμίδου αναφέροντας:

“Θερμά Συγχαρητήρια στο μαθητη του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής Αθανάσιο ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ! Πάντα οι στόχοι του και οι προσπάθειες του να φέρουν τέτοια αποτελέσματα! Συγχαρητήρια στους γονείς του και συναδέλφους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας Σταμάτη ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ και Κυριακιτσα Παιδαρακη! Άξιος! Άξιοι!”

Μπράβο στο Θανάση Κιουτσούκη και από τη Ροή news για την ξεχωριστή και μεγάλη επιτυχία του

Back to top button