ΕλλάδαΚοινωνία

Κορωνοϊός: Κατέληξε 62χρονη νοσηλεύτρια στην Καβάλα

Μία ακόμη νοσηλεύτρια έπεσε θύμα της πανδημίας του νέου κορωνοίού. Μία 62χρονη νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Καβάλας πάλεψε με τον κορωνοϊό επί 20 μέρες στη ΜΕΘ, όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα.

Υπήρξε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου της Καβάλας, προσφέροντας αδιάκοπα τις υπηρεσίες τις με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια, λένε συνάδελφοι της. « Ήταν μέλος της οικογένειας μας, αγαπητή σε όλους, όπως άλλωστε είναι ο κάθε ένας από μας» λέει η πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, Κατερίνα Πετράκη».

Η 62χρονη νοσηλεύτρια είχε μόλις προλάβει να χαρεί το εγγόνι της. Η κόρη της γέννησε τον Σεπτέμβριο και εκείνη έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, ωσότου έρθει σε επαφή με κάποιο κρούσμα που της μετάδωσε τον ιό. Από εκείνη τη μέρα και μετά ξεκίνησε μια μεγάλη και άνιση μάχη, αρχικά σε θάλαμο Covid του νοσοκομείου κι εν συνεχεία στη ΜΕΘ. Για περίπου 20 μέρες η 62χρονη πάλεψε με τον ιό, ωσότου οι επιπλοκές που προκάλεσε στην υγεία της όταν τέτοιες που οι γιατροί δεν κατάφεραν να τις αντιμετωπίσουν με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος της, σήμερα ξημερώματα.

protothema.gr

Back to top button