ΚοινωνίαΚορυφαίαΡεπορτάζ

Μόνιμα τα προβλήματα στον δρόμο μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

Για μία ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές, το μεσημέρι της Τετάρτης οι κάτοικοι και περίοικοι της Οδού Χατζηκωνσταντή Ζωίδη, του δρόμου δηλαδή που διέρχεται μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο Κομοτηνής (το παλιό Γυμνάσιο Θηλέων..).

Φορτηγό “σφήνωσε” στο δρόμο καθώς ένα ΙΧ παρκαρισμένο αριστερά εμπόδιζε την διέλευσή του. Τελικά και μετά από μισή ώρα και με τη συνδρομή 3-4 ανδρών που βρέθηκαν στο σημείο, το αυτοκίνητο μετακινήθηκε ,μάλλον ερήμην του ιδιοκτήτη του ελάχιστα και έτσι κατάφερε το φορτηγό να προχωρήσει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό καθώς πολύ συχνά το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα απορριμματοφόρα ή άλλα μεγάλα οχήματα που διέρχονται το σημείο στο οποίο προβάλει διατηρητέο σπίτι .

Ο Δήμος έχει απαγορεύσει την στάθμευση μπροστά στο σχολείο, προφανώς για τον ίδιο λόγο ωστόσο είναι επιβεβλημένο η απαγόρευση αυτή να επεκταθεί μέχρι το τέλος της αυλής του σχολείου για να μην σημειώνεται ξανά και ξανά το πρόβλημα αυτό σε ένα δρόμο που μπορεί να είναι στενός ωστόσο σηκώνει μεγάλο κυκλοφοριακό φορτίο από τα οχήματα που κινούνται δεξιά του Δημαρχείου και θέλουν να φτάσουν στο ΚΤΕΛ και όχι μόνο…

Back to top button