ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Υποψήφιος Δήμαρχος Αρριανών ο Ταρκάν Μουλταζά-Παραιτήθηκε από Αντιπεριφερειάρχης και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Μία δυνατή και με αξιώσεις υποψηφιότητα για τον Δήμο Αρριανών ανακοινώθηκε πριν από λίγα μόλις λεπτά .Ο Αντιπεριφερειάρχης Ταρκάν Μουλταζά ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη προκειμένου να διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου Αρριανών .Η ανακοίνωση αναφέρει :

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον αξιότιμο Περιφερειάρχη μας Χρήστο Μέτιο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου για δύο συνεχόμενες περιόδους συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο και φυσικά για τις σημαντικές αρμοδιότητες που μου ανέθεσε,
 (2018-2019 Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών διοίκησης και διαφάνειας)
 (2021-2022 εντεταλμένος σύμβουλος ψηφιακής πολίτικης),
 (2022-2023 Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών). Και θα συνεχίσω να είμαι πάντα στο πλευρό του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου  της παράταξης που με ανέδειξε πολιτικά.

Με αφορμή τη νέα πολιτική περίοδο που έχουμε μπροστά μας, προκειμένου να είμαι ακόμα πιο κοντά στο λαό μας και για να μπορέσω να πετύχω ακόμη πιο σημαντικά πράγματα για την περιοχή μας, έλαβα την απόφαση να θέσω στη διάθεση του κ. Μέτιου την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη από τις 16 Δεκεμβρίου 2022. Τις ερχόμενες ημέρες θα προβώ και σε μια πιο αναλυτική δήλωση σχετικά με την Υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος του Δήμου Αρριανών. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους ανθρώπους του τόπου μας για την έως τώρα στήριξή τους στο πρόσωπό μου.
Με τη στήριξη του λαού μας είμαι βέβαιος για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Για ένα καλύτερο αύριο με νέες Ελπίδες.

Μουλταζα Ταρκαν”

Back to top button