ΚορυφαίαΑυτοδιοίκηση

Από μαθητές και μαθήτριες των Ειδικών Σχολείων ο στολισμός του Δέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης

Σε γιορτινό κλίμα, με την συμμετοχή των ειδικών σχολείων, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, ο στολισμός του δέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ « Γεώργιος Παυλίδης», στο κτίριο της ΠΕ Ροδόπης. Ευχές στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Τσαλικίδης, προσφέροντας γλυκίσματα και συμβολικά δώρα.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος παιδιά και εκπαιδευτικοί του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής, του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ), του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κομοτηνής, που διακόσμησαν το δέντρο με χειροποίητα στολίδια.

Την γιορτινή δράση πλαισίωσαν η ορχήστρα και χορωδιακό σχήμα του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, παρουσιάζοντας τα θρακιώτικα κάλαντα.

«Σήμερα στολίσαμε το δέντρο μας. Μαζί ζωντανέψαμε τις δημιουργίες των παιδιών και κάναμε μια ευχή για το νέο έτος. Κάθε νέο έτος συμβολίζει μια νέα αρχή. Όπως κάθε νέα αρχή φέρνει την ελπίδα, έτσι κάθε μικρό παιδί φέρνει την αγάπη. Ας ευχηθούμε, χρόνια πολλά, ευτυχισμένο το καινούριο έτος. Ένα νέο έτος γεμάτο προσδοκίες, καλοσύνη, ανθρωπιά, ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο» επισήμανε σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσαλικίδης.

Back to top button