ΚοινωνίαΚορυφαία

Και το Σαββατοκύριακο rapid tests στην Κομοτηνή-Αρνητικά και τα 73 που έγιναν σήμερα

Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό που προγραμμάτισε ο  Δήμος Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19. Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαρτίου δύο κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορωνοϊού τις ώρες 11:00 με 14:00 στην πλατεία Ειρήνης και την Παλιά Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής (Οδός Σαμοθράκης 12, πλατεία ΧΕΝ).

Σήμερα, έγιναν 25 τεστ στην Παλιά Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής και ήταν όλα αρνητικά  και στη Λαϊκή Αγορά του Δήμου Κομοτηνής, με τη διαδικασία drive through (μέσα από το αυτοκίνητο) έγιναν 58 και ήταν όλα αρνητικά.   

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033 και  προσέρχονται γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ ενώ χρειάζεται να δίνουν τον αριθμό του  κινητού τους ώστε να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα. Τη διαδικασία στηρίζει διαρκώς το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

Back to top button