ΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαίαΡεπορτάζ

Τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας Κομοτηνής στο Κρυονέρι εγκαινίασε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης -“Στηρίζουμε τη Θράκη για να πρωταγωνιστήσει σε μία Ελλάδα που αλλάζει”(Φωτογραφίες)

Αμέσως μετά την άφιξή του στη Θράκη,σήμερα το πρωί , ο Πρωθυπουργός παρέστη στην τελετή εγκαινίων των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, οι οποίες έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. «Εμείς παρέχουμε την απαραίτητη στήριξη, τα κεφάλαια, το όραμα, το σχέδιο, έτσι ώστε η Θράκη σήμερα πραγματικά να μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε μία Ελλάδα που αλλάζει», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και παρότρυνε τα νέα παιδιά να κρατήσουν ζωντανές τις αναμνήσεις από τις εμπειρίες τους στην κατασκήνωση καθώς όπως είπε «θα είναι εμπειρίες που θα σας συνοδεύουν για μία ζωή» και παράλληλα ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις.

«Αυτό το σημαντικό έργο για τη νέα γενιά της Θράκης είναι μία μόνο απόδειξη ότι αυτά τα οποία λέμε μπορούμε να τα κάνουμε πράξη σε συνεργασία με την Περιφερειακή και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Να δρομολογούμε έργα τα οποία είναι ωφέλιμα για τους πολίτες, πρωτίστως ωφέλιμα για τη νέα γενιά. Χρέος μας είναι η επόμενη γενιά να είναι καλύτερη από εμάς και να μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε μία Ελλάδα η οποία θα διακρίνεται και δεν θα είναι ουραγός», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Να σημειωθεί ότι ο κ Παντελεήμων βράβευσε τον νυν Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο αλλά και τον πρώην Άρη Γιαννακίδη για την προσφορά τους στην ολοκλήρωση του έργου αυτού.

Παρόντες στην εκδήλωση οι βουλευτές της Ροδόπης ,ο Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών ,στελέχη της Αυτοδιοίκησης και φυσικά οι μικροί κατασκηνωτές

Φωτογραφίες εδώ:

Back to top button