ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Οι νέες υπεραστικές και αστικές γραμμές των λεωφορείων στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου μετους προέδρους των ΚΤΕΛ της Περιφέρειας ΑΜΘ

Συνάντηση με τους προέδρους των ΚΤΕΛ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είχε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέματου νέου σχεδιασμού των υπεραστικών και αστικών γραμμών οδικών επιβατικών μεταφορών, ο οποίος σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία πρέπει να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα.

Για τον σκοπό αυτό, ο κ. Μέτιος ανέφερε ότι η Περιφέρεια δεσμεύει πόρους ύψους 37.200 € ώστε να γίνει η σχετική μελέτη και να διασφαλιστεί το καλύτερο επίπεδο σχεδιασμού.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ. Σταμάτης Ντούμπας (πρόεδρος ΚΤΕΛ Έβρου), Αντώνης Νικολαϊδης (πρόεδρος ΚΤΕΛ Ροδόπης), Θέμης Γεωργιάδης (πρόεδρος ΚΤΕΛ Ξάνθης), Κωνσταντίνος Πανταζής (πρόεδρος ΚΤΕΛ Καβάλας), Θεόδωρος Χατζόπουλος (πρόεδρος ΚΤΕΛ Δράμας) και οΓενικός Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας κ. Παντελής Δελίδης.

Back to top button