ΑστυνομικάΚορυφαία

Mε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας συναντήθηκε η Ένωση Αξιωματικών της ΕΛΑΣ ΑΜΘ

Γνωρίζεται ότι την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 αντιπροσωπείατης Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ., πραγματοποίησε στην Καβάλα θεσμική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξιο Πολίτη.

Η αντιπροσωπεία απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο της Ένωσής μας Αστυνόμο Α΄ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο, τον Αντιπρόσωπο της Ε.Α.Α.Μ.Θ. στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών και Β΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α, Αστυν. Υποδιευθυντή ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Ένωσης μας Υπαστυνόμο Β΄ ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Πέτρο.

    Από τους εκπροσώπους της Ένωσής μας, στο πλαίσιο της καθ’ολα εποικοδομητικής συζήτησης, έγινε ειδική μνεία των θεμάτων που απασχολούν την τρέχουσα περίοδο το συνδικάτο μας σε θεσμικό, οικονομικό και ασφαλιστικό επίπεδο. Ακολούθως, τέθηκαν και τα ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και ιδίως της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, με έμφαση στην ουσιαστική και έμπρακτη αναγνώριση του υψίστης εθνικής σημασίας αγώνα των αστυνομικών μας για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών, καθώς και για την γενικότερη διασφάλιση της τάξης, ασφάλειας και κοινωνικής ειρήνης των πολιτών.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, επέδωσε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας τιμητική πλακέτα, με το έμβλημα της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Back to top button