ΚοινωνίαΚορυφαίαΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TV

Μιχάλης Κατρίνης από την Κομοτηνή: η ισονομία και ισοπολιτεία στη Θράκη φέρει τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ (web tv)

Σε εκλογική ετοιμότητα στην οποία έχει εισέλθει το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ενόψει των κοινοβουλευτικών εκλογών της Άνοιξης σηματοδότησε η επίσκεψη στη Ροδόπη του επικεφαλής της Κ.Ο. του βουλευτή Μιχάλη Κατρίνη ο οποίος και μίλησε πριν από λίγο σε συγκέντρωση φίλων του κόμματος στην αίθουσα του Επαγγελματοβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης .

Ο κ Κατρίνης έκανε εκτενή αναφορά στο θέμα των υποκλοπών και της παρακολούθησης του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη ενώ επεκτάθηκε και σε άλλα ζητήματα που απασχολούν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα .

Στις δηλώσεις του νωρίτερα μίλησε για “αυτοδύναμη στρατηγική ” θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δώσει το στίγμα του κόμματος στις διαρκείς συζητήσεις που δίνουν και παίρνουν σε αυτήν προεκλογική ατζέντα .

Ο ίδιος μιλώντας για τη Θράκη αλλά και την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού και του Υπουργικού Κλιμακίου στην Κομοτηνή ανάφερε πως “η ισονομία και ισοπολιτεία εδώ στη Θράκη έχουν ονοματεπώνυμο και τη σφραγίδα των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.Η Θράκη αποτελεί πρότυπο συνύπαρξης σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Πρέπει όμως να γίνει και πρότυπο οικονομικής ανάπτυξης .Επειδή είμαστε και σε προεκλογική περίοδο και πολλά ακούστηκαν πριν από λίγες μέρες για έργα και υποσχέσεις και ακούει ο κόσμος της Θράκης και της Ροδόπης εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν τα βλέπει.”

Την ομιλία του Μιχάλη Κατρίνη προλόγισε ο Γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ροδόπης Νότης Χαραλαμπίδης .

Παρόντες στη συγκέντρωση ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης ,ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ,τα μέλη της ΚΕ Γιώργος Μανανάς και Γιώργος Πεταλωτής ,η Σιμπέλ Μουσταφάογλου και φυσικά μέλη της ΝΕ νεολαίοι και φίλοι του κόμματος .

Φωτογραφίες και δηλώσεις εδώ

Back to top button