ΚορυφαίαΑυτοδιοίκησηΟικονομία

Mε street food Festival στο πάρκο ,μουσικές, πορεία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και προσφορές η Κομοτηνή σήμερα διοργανώνει τη Λευκή Νύχτα της

Όλα έτοιμα για ένα τριήμερο που όλοι ευελπιστούν ότι θα δημιουργήσει μία κινητικότητα στην αγορά της πολης .Όλα ξεκινούν σήμερα με τη Λευκή νύχτα που συνδιοργανώνουν Δήμος Κομοτηνής και η ΔΚΕΠΠΑΚ σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής, την Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Ν. Ροδόπης, τον Σύλλογο Ένδυσης και Υπόδησης Κομοτηνής και Περιφέρειας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης και το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης,

Το σημερινό πρόγραμμα

Στο Πάρκο της Κομοτηνής έχουν από το πρωί στηθεί οι πάγκοι του street food και θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να γευτούν μοναδικές γεύσεις ψημένες στα κάρβουνα .Το Street Food Festival ξεκινάει στις 18:00 με διάρκεια έως τις 00:00, τόσο σήμερα όσο και το Σαββατοκύριακο. 

Από νωρίς το απόγευμα, ο Μάγος Roger και η ομάδα του, θα περιφέρονται με ξυλοπόδαρους και διάφορες γνωστές φιγούρες στους εμπορικούς δρόμους και θα καταλήξουν στην πλατεία για ένα σώου με ταχυδακτυλουργικά κόλπα και σαπουνόφουσκες.

Στους δρόμους της πόλης, θα περιφέρεται ακόμη η μπάντα κρουστών δρόμου “Paranue”

Στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Ειρήνης, θα γίνουν χαιρετισμοί για το 8ο Περπάτημα του Συλλόγου Καρκινοπαθών και φίλων «Δύναμη Ψυχής» για την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του στήθους, στους δρόμους της πόλης.

Στις 6.45 μ.μ., στον ίδιο χώρο, ένα χορευτικό δρώμενο από το γυμναστήριο Action club
Το περπάτημα θα αρχίσει στις 7 μ.μ. και θα προπορεύεται η μπάντα του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου της πόλης.

Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ειρήνης: Συναυλία με το συγκρότημα “Endless Stream”.

Στις 8 μ.μ., στη συμβολή των οδών Ορφέως και Φιλικής Εταιρείας (βαρέλι του τροχονόμου): Συναυλία με το συγκρότημα ‘Όπως παλιά».

Στις 8.30 μ.μ., στη συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου και Μ.Μ. Βασιλείου: Συναυλία με το συγκρότημα του Γιώργου Σεργκενλίδη

Στις 8.30 μ.μ., στην οδό Βασ. Παύλου: Συναυλία με το συγκρότημα “Soul Made”


Στiς οδούς Βενιζέλου και Ερμού, θα υπάρχουν Party στο δρόμο με DJ, όπως και στη συμβολή των οδών Παρασίου και Μ.Μ. Βασιλείου όπου θα υπάρχουν και ποδήλατα γυμναστικής από τα γυμναστήρια της περιοχής.

Back to top button