ΑστυνομικάΚοινωνίαΚορυφαία

Μαθητές του Ειδικού Νηπιαγωγείου Ροδόπης στην Αστυνομική Δνση Ροδόπης

Η Τοπική Διοίκηση Ροδόπης της  Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών, στα πλαίσια των κοινωνικών της δράσεων και της εξωστρέφειας του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας φιλοξένησε πρωινές ώρες της 08-02-2023, στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, τέσσερις μαθητές με τρεις συνοδούς παιδαγωγούς από το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κομοτηνής.

Τα παιδιά και οι συνοδοί ξεναγήθηκαν στους χώρους και τις Υπηρεσίες του κτιρίου ενώ είχαν τη χαρά να δουν από κοντά περιπολικά οχήματα και μηχανές του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΒΑΡΓΙΕΜΙΤΖΙΔΗ Σταύρο καθώς και τους δύο συναδέλφους του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής για τη βοήθεια και τη συνεργασία.

Τέλος ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Ταξίαρχο κ. Μιχαήλ ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας για πραγματοποίηση της επίσκεψης και μας υποδέχθηκε εγκάρδια στο γραφείο του.

Επίσης ευχαριστούμε τις παιδαγωγούς, Μαρία Ειρήνη ΣΟΚΟΡΗ, Μαρίνα ΤΣΑΡΑΓΚΛΗ και Ειρήνη ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ που συνόδευσαν τους μικρούς μας φίλους στην επίσκεψή τους στο χώρο εργασίας μας και μας έκαναν την τιμή να τους γνωρίσουμε από κοντά.

Η άριστη συνεργασία και οι δράσεις μας με το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κομοτηνής θα συνεχιστούν και στο προσεχές μέλλον.

ΔΤ από την Τοπική Διοίκηση Ροδόπης της  Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών

Back to top button