ΚορυφαίαΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TV

Mαίρη Κοσμίδου :”Η τοπική κοινότητα να στηρίξει τα πειραματικά σχολεία” -Μέχρι τις 27 Μαρτίου οι αιτήσεις (web tv)

Για να πετύχει το εγχείρημα των πειραματικών σχολείων θα πρέπει η τοπική κοινότητα να τα στηρίξει. Ας το στηρίξουμε και ας το δούμε να μεγαλώνει ” αναφέρει η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Περιφερειακής Δνσης ΑΜΘ Μαίρη Κοσμίδου για το θεσμό των Πειραματικών Σχολείων μιλώντας σήμερα στη Ροή news.

H ίδια αναφέρεται στη διαδικασία που ακολουθείται για την εγγραφή των μαθητών στα σχολεία αυτά και φυσικά ποιοι μαθητές έχουν προτεραιότητα και τι ισχύει για την ποσόστωση των φύλων ,τα παιδιά με αδέρφια κα

Η κ Κοσμίδου κάνει και έναν πρώτο ,θετικό απολογισμό της λειτουργίας των πειραματικών σχολείων στην Κομοτηνή .Να σημειωθεί ότι ο χρόνος της αίτησης που υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη σχετική σελίδα του Υπουργείου εκπνέει στις 27 Μαρτίου ενώ θα ακολουθήσει κλήρωση με την διαδικασία να ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος του Απρίλη προκειμένου οι μαθητές να γνωρίζουν το σχολείο στο οποίο θα φοιτήσουν του χρόνου νωρίς .

Να σημειωθεί ότι τα πειραματικά σχολεία στη Ροδόπη είναι το 15ο Νηπιαγωγείο, το 5ο Δημοτικό ,το 5ο Γυμνάσιο και το 3ο ΓΕΛ.

Η συνέντευξη της κ Κοσμίδου εδώ

Back to top button