ΚορωνοίόςΕλλάδαΚορυφαία

Έφυγε από κορωνοϊό η δημοτική σύμβουλος και τέως Αντιδήμαρχος Καβάλας Μαρία Φραντζεσκάκη-“Εμβολιαστείτε” το μήνυμα του αδερφού της

Έχασε τη μάχη χθες το βράδυ στο 424 ΣΝ όπου νοσηλεύονταν η δημοτική σύμβουλος και τέως Αντιδήμαρχος Καβάλας Μαρία Φραντζεσκάκη .Είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Καβάλας στις 15 Αυγούστου αλλά λόγω έλλειψης κλινών ΜΕΘ μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη .Σύμφωνα με πληροφορίες περί τα τέλη Αυγούστου αποσωληνώθηκε και μπήκε σε αναπνευστήρα με όλους να ελπίζουν ότι η κατάστασή της θα βελτιωθεί .Δυστυχώς χθες κατέληξε.

Ήταν μητέρα 4 αγοριών.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε, ο αδερφός της Μανώλης, με ανάρτησή του στο Facebook στην οποία αναφέρει τα εξής:

“ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΣ. Η ΜΑΡΙΑ ΕΔΩΣΕ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΘΛΙΨΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ COVID. H AΣΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΖΩΗΣ!!! ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ!!”

Back to top button