ΚορυφαίαΚοινωνία

Η Διαχειριστική Επιτροπή της Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής πρόσφερε σχολικά είδη στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών χωριών SOS

Σχολικά είδη για τις ανάγκες των παιδιών του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος προσέφερε η Διαχειριστική Επιτροπή της Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση τύπου:

“Επισκεφθήκαμε σήμερα το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της διοίκησης του κέντρου προσφέραμε σχολικά είδη για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών του κέντρου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με την Πρόεδρο της Τοπικής Διοικούσας κα Καζάκου και τον Διευθυντή και Επιστημονικό υπεύθυνο των Παιδικών Χωριών κο Βαφέα.

Διαπιστώσαμε ότι στο κέντρο υλοποιείται ένα σπουδαίο έργο από το επιστημονικό προσωπικό, με συστηματική και επιστημονική προσέγγιση όλων των κοινωνικών προβλημάτων.

Εμείς εκπροσωπώντας το φορέα μας προσφέραμε τσάντες και σχολικά είδη προκειμένου να συνδράμουμε στην στήριξη των οικογενειών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Κλείνοντας θα θέλαμε να συγχαρούμε την κα Καζάκου, τον κο Βαφέα και το προσωπικό του Κέντρου Στήριξης, για το σπουδαίο έργο που εκτελείται χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς. Δεσμευόμαστε να σταθούμε αρωγοί συμβάλλοντας συστηματικά και στις επόμενες δράσεις.” καταλήγει η ανακοίνωση

Back to top button