Δημοτικές Εκλογές Ροδόπη 2023Κορυφαία

“Eπανεκκίνηση για το Δήμο Μαρώνειας Σαπών”-Κατατέθηκε ο συνδυασμός -“Για ένα Δήμο Έργων και Ευθύνης ” αναφέρει ο συνδυασμός

Η κατάθεση του συνδυασμού μας σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μίας μεγάλης αναγεννητικής προσπάθειας που διήρκησε 4 χρόνια και την απαρχή μιας νέας ελπιδοφόρας πορείας για έναν σύγχρονο, δυνατό και άξιο εμπιστοσύνης Δήμο Μαρώνειας Σαπών.

Έναν Δήμο που αξιοποιεί τα συγκριτικά και ανταγωνιστικά  του πλεονεκτήματα. Με αγάπη για το περιβάλλον και επένδυση στη νέα γενιά.

Με γερά θεμέλια στους ανθρώπους του, εκείνους που επιμένουν να ζουν, να δραστηριοποιούνται και να ονειρεύονται για τον τόπο τους. Που δεν περιμένουν σωτήρες να τους σώσουν, αλλά ανοίγουν με συλλογική δράση νέους δρόμους για το μέλλον.

Τα χρόνια της υποβάθμισης και της εγκατάλειψης ανήκουν οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν. Πλέον έχουν τεθεί οι στέρεες βάσεις για τα επόμενα βήματα.

Με αίσθημα ευθύνης, ειλικρίνειας και αγάπης για το Δήμο συγκροτήσαμε ένα ισχυρό, αντιπροσωπευτικό, πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από εξαιρετικά στελέχη των τοπικών κοινωνιών όλων των ηλικιών, επαγγελμάτων, πολιτικών προτιμήσεων και καταβολών, με γνώμονα και κυρίαρχο χαρακτηριστικό τους την αγάπη τους για τον τόπο και την πρόοδό του.

Όλοι μαζί θα αναδείξουμε το Δήμο Μαρώνειας Σαπών στη θέση που του αξίζει, την πρωταγωνιστική!

Ανοίγουμε νέους δρόμους παραμένοντας  αταλάντευτα στη σωστή πλευρά της ιστορίας!

Back to top button