ΚορυφαίαΚοινωνία

Δράση αλληλεγγύης για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας από τη ΝΕ του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ροδόπης

Κάλεσμα στους πολίτες για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας απευθύνει ο Τομέας Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Οι συμπολίτες μας που διαμένουν στην Αθήνα και επιθυμούν να συνδράμουν, θα μπορούν να φέρουν ιατροφαρμακευτικό υλικό, κλινοσκεπάσματα και συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής (Χαριλάου Τρικούπη 50). Για περισσότερες πληροφορίες, θα είναι στη διάθεση των πολιτών τα τηλέφωνα 210-3665375, 210 -3665376, 210-3665379.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Η Ν.Ε. Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν την βοήθειά στους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας να αφήνουν τις προσφορές τους στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής.

Πιο συγκεκριμένα ,

Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένος συνάνθρωπος μας και φορέας του τόπου, μπορεί να συνδράμει με την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό, όπως:

-Βρεφικές πάνες

– Βρεφικά γάλατα

-Πάνες ενηλίκων

– Τρόφιμα μακράς διαρκείας

-Νερά

-Μπισκότα

-Είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, σαπούνια, σερβιέτες)

-Κλινοσκεπάσματα

-Σκούφους, κασκόλ, γάντια για παιδιά και ενήλικες.

Η συγκέντρωση θα γίνεται καθημερινά από σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, τις ώρες 09:00 με 18:00 στην αίθουσα του 2ου ΚΑΠΗ, στο ισόγειο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής  (οδός Γ. Μαρασλή 1).

Τηλέφωνο επικοινωνίας, για φορείς: 25310-83344. 

Back to top button