ΑστυνομικάΚορυφαία

Διακινητής “έχωσε” 4 μετανάστες σε ειδική κρύπτη σε φορτηγάκι-‘Αλλος διακινητής οδηγώντας νταλίκα με 21 μετανάστες έπεσε σε κολώνα -Στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης 3 τραυματίες

Με φορτηγό και νταλίκες πλέον η διακίνηση των μεταναστών στη Θράκη .Ενδιαφέρον παρουσιάζουν δύο περιπτώσεις σήμερα:

Στην πρώτη περίπτωση διακινητής οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων Έβρου προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ορεστιάδας διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο όχημα, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, μεταφέροντας τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στην ενδοχώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί στην Εθνική οδό Αρδανίου – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι ως οδηγός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας είκοσι ένα (21) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα να έχει εκτραπεί της πορείας του και να έχει ακινητοποιηθεί έπειτα από πρόσκρουση σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών επιβαινόντων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχει δηλωθεί κλοπή την 27-06-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Back to top button