Δημοτικές Εκλογές Ροδόπη 2023Κορυφαία

«Ο Δήμος των έργων, δίπλα στο δημότη και για τα δύσκολα» τόνισε ο Ντίνος Χαριτόπουλος στην πρώτη συνάντηση των υποψηφίων συμβούλων της παράταξης “Επανεκκίνηση ” για το Δήμο Μαρώνειας Σαπών (φωτογραφίες)

«Ο Δήμος Μαρώνειας-Σαπών, προχωρά μπροστά με ενότητα, συνεργασία και όραμα». Με αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση» για το Δήμο Μαρώνειας Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος έδωσε το στίγμα της νικηφόρας πορείας προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου κατά την πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων συμβούλων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στις Σάπες.

«Είστε οι καλύτεροι εκπρόσωποι των τοπικών κοινωνιών, συναπαρτίζετε μίας εξαιρετικής ποιότητας ομάδα που πορεύεται συλλογικά» ανέφερε καλωσορίζοντας τους, ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Ο Δήμαρχος κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των έργων που δρομολογήθηκαν σε μία τετραετία που σημαδεύτηκε από την πανδημία, την οικονομική κρίση και τις πυρκαγιές, παρουσίασε μία αναντίρρητη  πραγματικότητα που επιβεβαιώνεται με αριθμούς. Τα έργα, οι μελέτες και οι χρηματοδοτήσεις που εξασφαλίστηκαν σε 4 χρόνια είναι πολλαπλάσια εκείνων που έγιναν αθροιστικά τα τελευταία 8 χρόνια. Αυτή η πραγματικότητα θα παρουσιαστεί αναλυτικά στους δημότες το προσεχές διάστημα.

«Εμείς μιλάμε με τα έργα μας. Αυτή είναι η αλήθεια μας που δεν αλλάζει» είπε παρουσιάζοντας το όραμα της επόμενης πενταετίας που θα καταστήσει το Δήμο Μαρώνειας Σαπών «πρωταγωνιστή» των εξελίξεων θέτοντας πάντοτε τον άνθρωπο στο επίκεντρο της πολιτικής του.

«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση. Γνωρίζουν ότι δεν είναι ώρα για πειράματα αλλά για εμπειρία. Η παράταξή μας και μόνο μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον του Δήμου. Μόνο αυτή μπορεί να εμπιστευτεί σε δύσκολες στιγμές και απαιτητικές εποχές. Ο Δήμος των έργων, δίπλα στο δημότη και για τα δύσκολα»» κατέληξε δίνοντας το στίγμα της βεβαιότητας για μία μεγάλη νίκη στις επερχόμενες εκλογές.

Back to top button