ΚορυφαίαΔημοτικές Εκλογές Ροδόπη 2023

Κατατέθηκε ο συνδυασμός “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΤΙΩΝ” του Γιάννη Γκαράνη -“Όλοι είναι απαραίτητοι ,κανείς δεν περισσεύει” για τη συμμετοχή στις εκλογές

Τον συνδυασμό του που τον συναποτελούν 239 υποψήφιοι κατέθεσε χθες ηλεκτρονικά ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης .Όπως ανάφερε η “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” :

“Ολοκληρώσαμε χθες τη διαδικασία κατάθεσης του συνδυασμού μας «Κοινωνία Πολιτών». Έχοντας ως κεντρικό στρατηγικό άξονα της αυτοδιοικητικής μας ταυτότητας το ιδεολογικό σχήμα, που οδηγεί προοδευτικά από την ακεραιότητα ως την επιτυχία, καλούμε τις συνδημότισσές μας και τους συνδημότες μας να μας εμπιστευτούν και να μας τιμήσουν με την ψήφο τους.

Με πολιτική επάρκεια, με συγκροτημένο όραμα και με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας ξεκινάμε τον μεγάλο και ωραίο αγώνα των εκλογών της 8ης του Οκτώβρη.

Δεσμευόμαστε ότι με εχέγγυά μας την εμπειρία, τη γνώση και τη δυναμική των ιδεών και των ανθρώπων μας θα οδηγήσουμε με ακεραιότητα, ασφάλεια, υπευθυνότητα, ανάπτυξη, εξωστρέφεια, ανανέωση, καινοτομία κι επιτυχία τον Δήμο Κομοτηνής στη νέα θητεία της περιόδου 2023-2028.

Διακόσιοι τριάντα εννιά (239) συμπολίτες μας από όλο το φάσμα  της οικονομικής, επαγγελματικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου μας συμπορεύονται με τον επικεφαλής μας, τον Ιωάννη Γκαράνη. Άνθρωποι που ενστερνίζονται την ορμή των οραμάτων του και της πίστης του για έναν Δήμο Κομοτηνής, που θα αντιμετωπίζει με ικανότητα τις ανάγκες των πολιτών του και θα δημιουργεί υποδομές που θα διασφαλίζουν ένα ελπιδοφόρο αναπτυξιακά αύριο. Συμπολίτες μας από όλο το φάσμα της οικονομικής, επαγγελματικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου μας.

Χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς κομματικές ταυτότητες, άνθρωποι της πόλης και των οικισμών ενώνουμε όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να οικοδομήσουμε έναν Δήμο Κομοτηνής ισχυρό, όπου

«Όλοι είναι απαραίτητοι, κανείς δεν περισσεύει!»

Back to top button