ΑυτοδιοίκησηΚοινωνίαΚορυφαία

Επισκέψεις τοπικών αρχόντων στην αγορά την τελευταία μέρα του χρόνου

Με επισκέψεις στην αγορά ,ανταλλαγής ευχών με τους επαγγελματίες και καλαντα περασαν οι τελευταίες μέρες του χρόνου για τους αιρετούς της Ροδόπης .

Την Δημοτική Αγορά και τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Κομοτηνής επισκέφθηκαν σήμερα, παραμονή πρωτοχρονιάς, για ευχές προς τους επαγγελματίες αλλά και την έκφραση της έμπρακτης στήριξης προς την τοπική αγορά, ο βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ, συνοδευόμενος από το μέλος της Ν.Ε., Γιώργο Μανανά και το μέλος της Κ.Π.Ε., Δάμωνα Δαμιανό.

Παραδοσιακά γλυκίσματα και συμβολικά δώρα με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προσέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης, στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Κομοτηνής, στα στρατιωτικά φυλάκια Νυμφαία και Ίσμαρος, στον 1ο Λόχο ΒΕΚΕΕΔ Νέας Σάντας και στο τμήμα Παιδιατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Χθες Κοντά στους επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς Κομοτηνής που παραδοσιακά συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των καταναλωτών την εορταστική περίοδο βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Α.Ε. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γευσιγνωσία Α.Ε. Μεχμέτ Μεσούτ και τον πρόεδρο στη Α.Ε. Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας και Κοινόχρηστων Χώρων «Νέστωρας Τσανακλής» Α.Ε. Μολλά Ισά Ριτβάν.

Τέλος στη Ροδόπη,στα πλαίσια κοινωνικής δράσης της ΕΛΑΣ ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος Πασχάλης Συριτούδης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Ταξίαρχος Μιχαήλ Σεβδυνίδης προσέφεραν τα είδη που συγκέντρωσε το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής και στον σύλλογο Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι».

Back to top button