Ζέτα Μακρυπούλια: γενέθλια στη Σαμοθράκη χθες ,σήμερα ανακοινώθηκαν οι “τίτλοι τέλους” της σχέσης της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη

Στη Σαμοθράκη απολαμβάνει τις διακοπές της εδώ και μία εβδομάδα η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια την τελευταία εβδομάδα με τον Νίκο Μουτσινά και οι αναρτήσεις τους με φωτογραφίες από το νησί αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση .

Χθες η ίδια ανέβασε φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από την παρουσία της στο νησί όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της δεχόμενη εκατοντάδες ευχές.Η ίδια έγραψε :

“«Ένας νέος χρόνος έρχεται για μένα με πολλά καλούδια, αγάπη, δημιουργία και χαρά! Ευγνώμων προς όλους σας για τις ευχές και την αγάπη σας! Επιτέλους λίγες διακοπές, πάντα με τον προσωπικό μου παπαράτσι… Σ αγαπώ ρε @nikosmoutsinas που δεν με αφήνεις σε ησυχία!!! Και που χάρη σε σένα έχω λίγες φωτό από τις διακοπές!”

Σήμερα ωστόσο σε εφημερίδα της Αθήνας φιλοξενείται κοινή δήλωσή τους με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη επιβεβαιώνοντας τις φήμες που μιλούσαν για κρίση στη σχέση τους .Ετσι μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι τραβά χωριστούς δρόμους.

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί».” η δήλωση.

Πάντως η Ζέτα Μακρυπούλια ανανεώθηκε όπως λένε όσοι την είδαν στη Σαμοθράκη προσφέροντας όπως προείπαμε μεγάλη προβολή στο νησί που φέτος τα πάει πολύ καλά τουριστικά προσελκύοντας επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που μαγεύονται από την ομορφιά της .

Exit mobile version