ΑυτοδιοίκησηΚορυφαίαΡεπορτάζ

Η υποστελέχωση των υπηρεσιών και το νέο Οργανόγραμμα αντικείμενα της συνάντησης των Προέδρων των Υπαλλήλων των Π.Ε. της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με τον νέο Εκτελεστικό Γραμματέα

Το νέο Οργανόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ που θα καθορίσει ουσιαστικά την λειτουργία της Περιφέρειας για τα επόμενα χρόνια ,αποτέλεσε μεταξύ άλλων το αντικείμενο της συνάντησης των Προέδρων των Εργαζόμενων από τις Περιφερειακές Ενότητες με τον νέο Εκτελεστικό Γραμματέα Παύλο Δαμιανίδη.

Στην συζήτηση που ήταν και η πρώτη των εκπροσώπων των εργαζομένων των Περιφερειακών Ενοτήτων με το νέο Εκτελεστικό Γραμματέα, τέθηκε επίσης για μία ακόμη φορά το διαχρονικό θέμα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών και των αυξημένων αναγκών τους καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με την υγειονομική θωράκιση των υπηρεσιών εν μέσω πανδημίας .

Οι Πρόεδροι που συμμετείχαν ήταν οι Απόστολος Τομζάς από τη Ροδόπη, Πασχάλης Λύρατζης από την Ξάνθη, Φιλιππία Κοχλιαρίδου από την Καβάλα, Αναστασία Καμπάνταη από τη Δράμα και Δημήτρης Παγωνίδης από τον Έβρο.

Back to top button