Περιφερειακές εκλογές 2023Κορυφαία

Υποψήφιος Περιφερειάρχης με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για την ΑΜΘ ο Δραμινός Δαμιανός Καγγελίδης

Έλαβε το “πράσινο” φως όπως όλα δείχνουν για να θέσει υποψηφιότητα ως Περιφερειάρχης ΑΜΘ με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ο Δραμινός οδοντίατρος Δαμιανός Καγγελίδης .Ο κ Καγγελίδης ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Δράμα καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση μεταξύ των υποψηφίων του όμματος τον Μάιο έχοντας όμως καλή επίδοση .

Ανήκει στη γενιά των “σαραντάρηδων ” στους οποίους επενδύει ο Νίκος Ανδρουλάκης θέλοντας να δώσει το στίγμα της ανανέωσης και της προβολής νέων προσώπων .

Ο Δαμιανός Καγγελίδης γεννήθηκε το 1984 στη Δράμα. Μεγάλωσε στα Κύργια από όπου αποφοίτησε από το Γυμνάσιο το 1999. Το 2002 αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Δράμας και εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ.
Ασχολήθηκε ενεργά με την ΠΑΣΠ οδοντιατρικής όπου εκλέχτηκε κατ’ επανάληψη στο Δ.Σ. του Συλλόγου φοιτητών και στη Γενική Συνέλευση του τμήματος. Το 2005 εκλέχτηκε στην Περιφερειακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αν. Μακεδονίας – Θράκης, θέση που υπηρέτησε ως το 2009. Το 2008 αποφοίτησε από την Σχολή και το 2009 εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Τη διετία 2010-2012 παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας» στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Από το 2009 ασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αύριο από το κόμμα.

Back to top button