ΚορυφαίαΠεριφερειακές εκλογές 2023

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο τέως Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης

Φαίνεται ότι ο “κύβος ερρίφθη” και η πολυσυζητημένη υποψηφιότητα του τέως Δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη στις επικείμνες περιφερειακές εκλογές είναι γεγονός.Το όνομα του Γιώργου Πετρίδη κυκλοφορούσε εδώ και καιρό ως υποψήφιου Περιφερειάρχη με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ για την ΑΜΘ κυρίως πριν από τις βουλευτικές εκλογές .Κάποια στιγμή φάνηκε ο ίδιος να μην υποστηρίζει το σενάριο αυτό μάλιστα ήταν εκ των μελών της εκλογικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές .

Τελικά προ ολίγων ημερών ανακοινώθηκε επίσημα από το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ το όνομα του οδοντιάτρου πρώην υποψηφίου βουλευτή Δράμας Δαμιανού Καγκελίδη ως υποψηφίου Περιφερειάρχη ΑΜΘ.

Από χθες το maron news αποκάλυψε χωρίς να διαψευστεί πως ο Γιώργος Πετρίδης είπε το ναι τελικά και θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη Ροδόπη. Μάλιστα ακούγονται επίσης ισχυρά ονόματα που θα το στελεχώσουν όπως του δημοτικού συμβούλου Νίκου Σωτηρακόπουλου ,του Γραμματέα της ΝΕ Νότη Χαραλαμπίδη του Προέδρου του ΕΚΚ Γιώργου Χατζηαθανασίου.

Φυσικά αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις που δεν θα αργήσουν ούτως ή άλλως

Η τράπουλα των περιφερειακών εκλογών ανακατεύεται και το σασπένς μεγαλώνει …

Back to top button