Πολιτισμός

Ξεκινούν την φετινή τους πορεία τα τμήματα του Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής συνεχίζοντας τη μέχρι τώρα πετυχημένη πορεία τού Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας ανακοινώνει την επαναλειτουργία των τμημάτων του για τη θεατρική περίοδο 2021-2022.

Επιμένοντας στη τήρηση του προγραμματισμού μας, θα διασφαλίζουμε καθημερινά την τήρηση όλων των κανόνων που επιτάσσουν οι παρούσες συνθήκες για την απρόσκοπτη λειτουργία του Εργαστηρίου και την ασφάλεια των μελών των τμημάτων του.

 
Το πρόγραμμα των θεατρικών προγραμμάτων θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της κάθε ηλικίας στην οποία απευθύνονται.

Οι μόνες απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι η αγάπη για τον κόσμο του θεάτρου και η διάθεση για δημιουργική δουλειά. Είναι ανοιχτό σε όλους εκείνους που τους μαγεύει το θέατρο. Είναι ένας τόπος γνωριμίας με τον κόσμο του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών.

Οι συναντήσεις των τμημάτων πραγματοποιούνται στην Καπναποθήκη του Δήμου Κομοτηνής ως παρακάτω:
Α) Για το Παιδικό τμήμα, κάθε Τρίτη από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ με πρώτη την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021


Β) Για το Εφηβικό τμήμα, κάθε Δευτέρα από τις 8:30 έως τις 10:30 το βράδυ με πρώτη συνάντηση τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021


Γ) Για τα τμήματα Ενηλίκων κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, από τις 8:30 έως τις 10:30 το βράδυ με πρώτη συνάντηση την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021.


Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του ΔΗΠΕΘΕ, στα τηλέφωνα: 2531025970 και 2531037770.

Back to top button