ΑστυνομικάΚορυφαία

“Ξέφυγαν “οι διακινητές στη Θράκη :2 νταλίκες σταμάτησε χθες και σήμερα η Αστυνομία σε Ροδόπη και Έβρο

Συνελήφθησαν 2διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα(4 και 5-7-2022), σε περιοχέςτου Έβρου καιτης Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης,δύο(2) αλλοδαποίδιακινητές,οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,βραδινές ώρες της 4/5-7-2022στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης ΦέρωνΑλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγείΙ.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση,σήμερατο πρωίστην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης,αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσειςενεργούντα Τμήματα Συνοριακής ΦύλαξηςΦερών Αλεξανδρούπολης και Ιάσμου Ροδόπης.

Back to top button