ΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαίαΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TV

Ξάνθη:οι δειγματοληψία για τον κορωνοϊό συνεχίζεται- Αγωνία για ενδεχόμενα μέτρα (web tv)

Οι δειγματοληψίες στην Ξάνθη για την ανίχνευση της διασποράς του ιού συνεχίζονται.Μιλάμε με τον καλό και πάντα αξιόπιστο δημοσιογράφο του XanthiNews Stayros Karipidis.
H αγωνία του κόσμου για τα αποτελέσματα έκδηλη.Ομολογώ ότι αιφνιδιάστηκα όταν ο συνάδελφος μου ανέφερε ότι τα τεστ διερευνούν μόνο όσους νοσούν τώρα και όχι εκείνους που έχουν νοσήσει κατά το παρελθόν και έχουν αντισώματα .
Δεν ξέρω ποια μέθοδος είναι αυτή και πόσο ασφαλή αποτελέσματα θα προκύψουν .Ωστόσο η τοπική οικονομία τρέμει στην ιδέα νέων περιοριστικών μέτρων που θα είναι και το τελειωτικό χτύπημα .
Η πολιτεία να αναλάβει τς ευθύνες της και οι πολίτες τις δικές τους.Η επίσημη ενημέρωση πάντα ζητούμενο…Να την παρακολουθήσετε .
Θα την βρείτε πολύ ενδιαφέρουσα…(φωτο xanthinews)

Οι δειγματοληψίες στην Ξάνθη για την ανίχνευση της διασποράς του ιού συνεχίζονται.Μιλάμε με τον καλό και πάντα αξιόπιστο δημοσιογράφο του XanthiNews Stayros Karipidis.H αγωνία του κόσμου για τα αποτελέσματα έκδηλη.Ομολογώ ότι αιφνιδιάστηκα όταν ο συνάδελφος μου ανέφερε ότι τα τεστ διερευνούν μόνο όσους νοσούν τώρα και όχι εκείνους που έχουν νοσήσει κατά το παρελθόν και έχουν αντισώματα .Δεν ξέρω ποια μέθοδος είναι αυτή και πόσο ασφαλή αποτελέσματα θα προκύψουν .Ωστόσο η τοπική οικονομία τρέμει στην ιδέα νέων περιοριστικών μέτρων που θα είναι και το τελειωτικό χτύπημα .Η πολιτεία να αναλάβει τς ευθύνες της και οι πολίτες τις δικές τους.Η επίσημη ενημέρωση πάντα ζητούμενο…Να την παρακολουθήσετε .Θα την βρείτε πολύ ενδιαφέρουσα…Ευχαριστώ τον καλό συνάδελφο για μία ακόμη φορά για τα όσα μας μετέφερε από την Ξάνθη .

Posted by Sakis Antoniou on Friday, June 5, 2020
Back to top button