ΕλλάδαΚορυφαίαΡεπορτάζΤουρισμός

Βουλιάζει από κόσμο φέτος η Σαμοθράκη

Οι φωτογραφίες είναι του καπετάνιου του πλοίου “Αδαμάντιος Κοραής” της Zante Ferries και επιβεβαιώνουν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την κίνηση και την αντίστοιχη τουριστική επιτυχία που γνωρίζει φέτος το νησί της Σαμοθράκης.

Μάλιστα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή και το Σάββατο θα αυξήσει τα δρομολόγια από και προς το νησί ,προκειμένου να καλύψει την αυξημένη κίνηση καλώντας τους ταξιδιώτες να προσέρχονται εγκαίρως στο λιμάνι έχοντας μαζί τους και τα υγειονομικά έγγραφα που απαιτούνται.

Φέτος πολλοί επώνυμοι επέλεξαν το πανέμορφο νησί για τις διακοπές τους . Το camping ισοσκελιζει το κόστος μεταφοράς και έτσι πολλοί κάνουν φτηνές διακοπές μέσα σε ένα εξαιρετικό τοπίο.

Μια από τις αιτίες αυτής της θεαματικής βελτίωσης φυσικά το πλοίο που έσωσε το νησί και το απελευθέρωσε από τα ” δεσμά” του παρελθόντος.

Μπράβο λοιπόν στη Σαμοθράκη ενώ θετική προοπτική για την ευρύτερη περιοχή , αποτελεί ο παραλιακός δρόμος Μαρώνεια Πετρωτά Μακρη.Η αρχή έγινε…

Για τον ανύπαρκτο τουρισμό στη Ροδόπη ας μη μιλήσουμε και στεναχωρεσουμε τους επαγγελματίες του χώρου και εκείνους που επενδύουν στο μέλλον προσδοκώντας πως κάποτε θα ανατείλει και για τον τόπο μας ο Ήλιος ☀️….

Back to top button