ΑυτοδιοίκησηΑθλητισμόςΚορυφαία

Via Egnatia Rodopi Run Π.Ε Ροδόπης με ΔΩΡΕΑΝ Συμμετοχή (Κυριακή 19.12.2021)

Στα πλαίσια του 6ου Περιφερειακού Φεστιβάλ Via Egnatia 2021 που διοργανώσνει η Π.Ε Ροδόπης το 2ήμερο 18 & 19 Δεκεμβρίου 2021, την Κυριακή 19.12 στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί Αγώνας Δρόμου 5km – για όλη την οικογένεια – εντός της πόλης της Κομοτηνής, με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή όσων επιθυμούν (ανεξαρτητως ηλικίας)!

  • ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 11:00
  • ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 10:00
  • ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής (Πλατεία Ειρήνης)

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες και ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ εδώ: https://viaegnatia-rodopi.myraces.gr/registration

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αριθμός αθλητή με τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, το T-SHIRT του αγώνα, αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής καθώς και το αναμνηστικό κύπελλο του αγώνα στους τρεις πρώτους νικητές (άντρες, γυναίκες και παιδιά).

Θα τηρηθεί το ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ που έχει εγκριθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: https://viaegnatia-rodopi.myraces.gr/info

Όροι Συμμετοχής:

Όλοι οι ενήλικες αθλούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν την ημέρα του αγώνα αρνητικό PCR εντός 72 ωρών πριν τον αγώνα ή rapid test εντός 48ώρου.

Ειδικά, οι ανήλικοι αθλούμενοι (ηλικίας έως και 17 ετών) θα συμμετέχουν με self test που θα διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Από τους παραπάνω προληπτικούς ελέγχους εξαιρούνται όσοι προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 90 ημέρες μετά τη νόσηση)

Σας περιμένουμε!

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης

Νικόλαος Τσαλικίδης

Back to top button