Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς.Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Tρεις νέους υποψηφίους συμβούλους παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου Ιμάμ Τζανέρ.Όπως ο ίδος ανάφερε σε σχετική του ανακοίνωση :
“Η ομάδα μας ενισχύεται. Προχωράμε όλοι μαζί για να γυρίσουμε σελίδα στον Δήμο Ιάσμου. Σήμερα καλωσορίζω τρεις νέους υποψήφιους: 1- Ηλίας Δαλακούρας από το χωριό Αμαξάδες για την Δ.Ε Αμαξάδων 2- Παρασκευάς Ζάρας από το χωριό Αμαξάδες για την Δ .Ε Αμαξάδων 3- Σοφία Ζαρείφη από το χωριό Αμαξάδες για την τοπική κοινότητα Αμαξάδων. Τους εύχομαι καλή επιτυχία!”
Ποιοι είναι
Ο Ηλίας Δαλακούρας του Δημητρίου γεννήθηκε το 1967, μεγάλωσε και ζει στο χωριό Αμαξάδες. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι απόφοιτος του Τομέα Δομικών Έργων του ΕΠ.ΑΛ Κομοτηνής και εργάζεται ως Δασικός Υπάλληλος. Ο Ηλίας Δαλακούρας είναι Πρόεδρος του Σωματείου Δασοφυλάκων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το 1990 εξελέγη για πρώτη φορά Κοινοτικός Σύμβουλος και από τότε ασχολείται ενεργά με τα Κοινά. Από το 2019 είναι Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Όραμα Αναγέννησης.
Ο Παρασκευάς (Πάρης) Ζάρας του Στεργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Αμαξάδες. Είναι γεννημένος του 1994 και εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος.
Ο Πάρης Ζάρας, ένας νέος και ιδιαίτερα δραστήριος και αγαπητός άνθρωπος της περιοχής είναι ενεργό μέλος σε Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους. Υπήρξε για πρώτη φορά υποψήφιος το 2019 με το συνδυασμό Όραμα Αναγέννησης.
Η Σοφία Ζαρείφη του Γεωργίου γεννήθηκε το 1999 και είναι από το χωριό Αμαξάδες. Εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος. Είναι στην φιλοζωική ομάδα.Υπήρξε υποψήφια για πρώτη φορά το 2019 για το Τοπικό Συμβούλιο με το Συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση.