Τράπεζα Πειραιώς: Δεν κλείνει (τελείως) το κατάστημα των Δικαίων -Θα λειτουργεί δύο μέρες την εβδομάδα-Στην Ξυλαγανή δεν έμειναν ούτε οι ταμπέλες

Δύο μέρες την εβδομάδα θα λειτουργεί το κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια.Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, υπήρχε επικοινωνία με την τράπεζα και η τράπεζα του γνωστοποίησε ότι το κατάστημα θα λειτουργεί δύο μέρες την εβδομάδα.
Η εξέλιξη που δεν ικανοποιεί απόλυτα τον δήμο Ορεστιάδας, δεν μπορεί βέβαια να χαρακτηριστεί αρνητική, καθώς σε πρώτη φάση αποφεύχθηκε το λουκέτο.
Ο δήμος, βουλευτές, αλλά και κάτοικοι είχαν διαμαρτυρηθεί στην τράπεζα, προτάσσοντας μεταξύ άλλων το γεγονός της γεωγραφικής απόστασης της περιοχής από την Ορεστιάδα, αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά με τον γερασμένο πληθυσμό του Τριγώνου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατάστημα των Δικαίων, είναι το μοναδικό κατάστημα σ’ όλη την Ελλάδα απ’ όσα είχε ανακοινώσει η τράπεζα Πειραιώς ότι θα κλείσει και δεν κλείνει.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Ορεστιάδας και ερωτώμενος σχετικά με κινήσεις άλλων δήμων για μεταφορά των αποθεματικών τους από την τράπεζα Πειραιώς, σε μία προσπάθεια να διασωθούν τα τραπεζικά καταστήματα στις περιοχές τους, ανέφερε ότι ο δήμος Ορεστιάδας δεν διαθέτει αποθεματικά στην Πειραιώς, αλλά στην τράπεζα της Ελλάδος κι ότι τα μόνα χρήματα που έχει στην τράπεζα είναι για την αποπληρωμή παλαιότερου δανείου και για μισθοδοσίες.

Ο κ. Μαυρίδης δεσμεύτηκε ότι θα εξακολουθήσει να ζητάει την καθημερινή λειτουργία του καταστήματος, αλλά και την αύξηση των ημερών και ωρών λειτουργίας του καταστημάτων των ΕΛΤΑ στα Δίκαια, το οποίο λειτουργεί μόλις δύο ώρες κάθε Παρασκευή.

πηγή thrakinea.gr

σσ Μπράβο στον αγώνα που τελεσφόρησε έστω και μερικώς .Η Ξυλαγανή από το κατάστημα της οποία ξηλώσανε και τις ταμπέλες, δεν ανήκει στη Θράκη άραγε;

Exit mobile version