Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής στις 21-22 Μαίου

Παιδιά, Νέοι & Νέες και όσοι αισθάνονται πάντα Νέοι, καλούνται να συμμετέχουν στο Αθλητικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου & Τουρισμού της ΠΑΜΘ, υλοποιείται από την Εταιρεία ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και θα διεξαχθεί στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής, Σάββατο και Κυριακή 21-22 Μαΐου, από το πρωί έως τo βράδυ.

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί με τη μορφή Ομίλων που καθένας αντιστοιχεί σε μία ηλικιακή ομάδα. Από 10 ετών έως και πάνω από 35 ετών, θα σχηματισθούν ομάδες με τρία άτομα η κάθε μία, οι οποίες θα παίξουν εντός του ομίλου τους σε «προκριματικό» γύρο. Θα προχωρά η ομάδα που νικά στους σύντομους αγώνες των 8-10 λεπτών ή όποια ομάδα φτάσει πρώτη τους 21 πόντους.

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν επί των ειδικών μεταφερόμενων γηπέδων που θα στηθούν στην κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής (το ίδιο ακριβώς και στην Πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα στις 24-25 Μαΐου). Τα γήπεδα και όλες οι εγκαταστάσεις πληρούν τις επίσημες προδιαγραφές της FIBA με την κατάλληλη προστατευτική Υποδομή.  

Και τα δύο EVENTS αποτελούν τμήμα του επίσημου Πανελλήνιου Τουρνουά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και έχουν ενταχθεί στο καλεντάρι της.

Δηλώσεις συμμετοχής Για τη Δήλωση Συμμετοχής-Εγγραφή-Δημιουργία Ομάδας οι ενδιαφερόμενοι ακολουθούν τα παρακάτω βήματα: 

Διευκρινίζεται ότι τα παρακάτω βήματα τα κάνει μόνο ένα άτομο, που προσκαλεί τους/τις 2-3 συμπαίκτες/-παίκτριές του/της: πατάμε το παρακάτω μπλε αρχικό LINK..πατάμε το log in to FIBA 3×3.. πατάμε SIGN UP.. βάζουμε τα στοιχεία μας στα πλαίσια που εμφανίζονται..πατάμε το τετραγωνάκι I ACCEPT..έρχεται email από τη FIBA(πηγαίνουμε στο email μας)..πατάμε το μπλε verify..(αφού βρεθούμε στη σελίδα της FIBA) βρίσκουμε το EVENT της Πόλης μας(Κομοτηνή ή Καβάλα)..πατάμε REGISTER TEAM..γράφουμε Όνομα, Τηλέφωνο, Ομάδα και το email μας..(έρχεται κι άλλο email από FIBA στο email μας) πατάμε verify..(είμαστε στη σελίδα της FIBA) προσθέτουμε τους συμπαίκτες μας (add player 1,2,3..ο 3ος παίκτης δεν είναι υποχρεωτικός, αλλά μπορεί να προσκληθεί ως αναπληρωματικός)..κάνουμε πρόσκληση σε αυτούς(INVITATION)..λέμε στους/τις συμπαίκτες/-παίκτριές  μας να αποδεχτούν ηλεκτρονικά την Πρόσκλησή μας.      Καλή Επιτυχία. 

https://play.fiba3x3.com/events/c2a1c152-6822-4fad-80fd-1ea18257608d

Διευκρινίζεται ότι για παιδιά κατηγορίας U11 (10-11 ετών) και για παιδιά κατηγορίας U13 (12-13 ετών) η διαδικασία είναι η παρακάτω:  Πατάμε το μπλε αρχικό LINK..πατάμε REGISTER TEAM..γράφουμε Όνομα, Τηλέφωνο, Ομάδα και το email μας..(έρχεται κι άλλο email από FIBA στο email μας) πατάμε verify..(είμαστε στη σελίδα της FIBA) προσθέτουμε τους συμπαίκτες μας (add player 1,2,3)..κάνουμε πρόσκληση σε αυτούς(INVITATION)..λέμε στους συμπαίκτες μας να αποδεχτούν ηλεκτρονικά την Πρόσκλησή μας.     

Καλή Επιτυχία. Info

Για οποιαδήποτε Διευκρίνιση ή περαιτέρω Ενημέρωση στο τηλέφωνο: 6986639259 Μιχάλης Δίπλαρος.

Exit mobile version