ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Τον γιατρό του ΕΚΑΒ δημότη Μαρώνειας Σαπών Ιωάννη Δαλακάκη που προσέφερε εθελοντικές υπηρεσίες στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας βράβευσε ο Δήμαρχος

Τον δημότη του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών κ. Ιωάννη Δαλακάκη από τους Προσκυνητές που έλαβε εθελοντικά μέρος σε διασώσεις σεισμόπληκτων στην Τουρκία ως γιατρός – αναισθησιολόγος του ΕΚΑΒ, βράβευσε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος δια του πατέρα του κ. Κωνσταντίνου Δαλακάκη, καθώς ο ίδιος ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δήμαρχος κ. Ντίνος Χαριτόπουλος συνάντησε τον πατέρα του νέου επιστήμονα και συμπολίτη μας το πρωί της Τρίτης 7 Μαρτίου 2023 στο Δημοτικό Κατάστημα της Ξυλαγανής.

Ο γιατρός-αναισθησιολόγος του ΕΚΑΒ κ. Ιωάννης Δαλακάκης μαζί με διασώστες του ΕΚΑΒ και άνδρες της ΕΜΑΚ, συμμετείχε σε ελληνική αποστολή που επιχείρησε στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας. Η αποστολή, με υψηλό ηθικό και αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης συνέδραμε στις επιχειρήσεις διάσωσης πολιτών που παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια.

Ο Δήμαρχος στο πρόσωπο του πατέρα του, τον συνεχάρη για το ήθος και την ανιδιοτελή προσφορά του τονίζοντας πως η πράξη του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Σε ένδειξη αναγνώρισης του έργο του, του προσέφερε αναμνηστικό έπαινο.

Back to top button