ΑστυνομικάΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Τον Δήμαρχο Μαρώνειας Σαπών ευχαριστεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης για την παραχώρηση οικοπέδου για τις ανάγκες του ΑΤ Σαπών

         Τον Δήμαρχο Μαρώνειας Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν Ροδόπης για τις ενέργειές του προκειμένου να επιλυθεί το χρονίζον πρόβλημα της στέγασης του ΑΤ Σαπών .Να σημειωθεί ότι ο Δήμος παραχωρεί οικόπεδο μετά από εισήγηση του Δημάρχου και σχετική απόφαση του ΔΣ στην ΕΛΑΣ προκειμένου σε αυτό να αναγερθεί νέο σύγχρονο κτίριο που θα στεγάσει τις Αστυνομικές Υπηρεσίες και τους Συνοριοφύλακες .

Η ανακοίνωση :”Πρωινές ώρες της  Πέμπτης 30 Μαρτίου 2023 ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσής μας κ. ΚΑΦΑΛΗΣ Γεώργιος, με τον Υποδιευθυντή της Δ.Α. Ροδόπης Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Κωνσταντίνο και κλιμάκιο  του Αρχηγείου μας, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών κ. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο προκειμένου να τους επιδειχθεί το δημοτικό  οικόπεδο έκτασης περίπου ενός στρέμματος πλησίον του κτιρίου της πρώην Δ.Ο.Υ. Σαπών, το οποίο με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρωνείας- Σαπών κατά την συνεδρίαση της 28ης Φεβρουαρίου 2023, παραχωρείται  στην Ελληνική Αστυνομία για την ανέγερση  κτιριακών εγκαταστάσεων στις οποίες θα στεγαστεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

        Η ανεύρεση χώρου για την στέγαση του Τ.Σ.Φ. Σαπών όπως και η στέγαση του Α. Τ. Σαπών σε σύγχρονες, ασφαλείς και λειτουργικές εγκαταστάσεις αποτελούσε χρόνιο ζητούμενο της Ένωσής μας και προς τούτο το Προεδρείο μας είχε πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών αιτούμενο την συνδρομή του.

        Ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος  από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας, είχε δηλώσει ότι στηρίζει το αίτημά μας και θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας, καθώς και δική του στόχευση αποτελεί η επίλυση του στεγαστικού προβλήματος των Αστυνομικών Υπηρεσιών που εδρεύουν στις Σάπες – Ροδόπης.

        Προς τιμήν του ο κύριος Δήμαρχος δεν έμεινε σε προφορικές δηλώσεις συμπαράστασης, αλλά σε σύντομο χρόνο επέδειξε έμπρακτη στήριξη στην επίλυση του δίκαιου αιτήματός μας, εισάγοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο  Μαρωνείας – Σαπών πρόταση παραχώρησης του συγκεκριμένου οικοπέδου από την κυριότητα του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών στην κυριότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.

         Εμείς αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών κ. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο, αλλά και σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που όχι μόνο αφουγκράστηκαν το πρόβλημά μας, αλλά δρώντας άμεσα «άνοιξαν το δρόμο» για την επίλυση του στεγαστικού προβλήματος των Αστυνομικών Υπηρεσιών που εδρεύουν στις Σάπες – Ροδόπης, έτσι ώστε πλέον ο χρόνος να μετρά γρήγορα αντίστροφα για την στιγμή που τόσο οι αστυνομικοί, όσο και οι πολίτες της περιοχής να έχουν στη διάθεσή τους Αστυνομικές Υπηρεσίες οι οποίες θα στεγάζονται σε ασφαλείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις.

                                                             Συνεχίζουμε τον όμορφο αγώνα μας πάντα κοντά στον συνάδελφο και στην κοινωνία που υπηρετούμε!!!” καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν Ροδόπης

Back to top button