ΚορυφαίαΠολιτισμός

Το τραγούδι του Kom On Party από το Σύλλογο Εβριτών Ν Ροδόπης -Ακούστε το !

Το τραγούδι των καρναβαλικών εκδηλώσεων της Κομ οτηνής που θα γίνουν το τριήμερο 16 17 και 18 Φεβρουαρίου παρουσιάζει ο Σύλλογος Εβριτών Ν Ροδόπης που μας εκπλήσσει ευχάριστα πάντα με τις εμπνεύσεις του .Όπως αναφέρει ο Σύλλογος :

Η ιδέα του Συλλόγου Εβριτών για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού τρόπου ξεφαντώματος στην πόλη μας και όχι μόνο, ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια. Τι πιο καλύτερο από ένα αποκριάτικο party !! Βράδυ με φώτα, μουσική, κέφι. Να δώσει το στίγμα της η πόλη, στον χάρτη της διασκέδασης. Μοναδικό και πρωτοπόρο.

Το concept ολοκληρώθηκε δίνοντας του όνομα, λογότυπο και ταυτότητα. Kom on party!!! Ποιοί θα ήταν οι καλύτεροι συνοδοιπόροι; Μα φυσικά οι υπέροχοι Trelacademy. Το 2016 με ελάχιστα δικά τους μέσα, αλλά με πρωτόγονο ενθουσιασμό το party ξεκίνησε!! Από μια ιδέα έγινε πλέον θεσμός. Αλλά κάτι έλλειπε!! Έπρεπε να δώσει το στίγμα του και με ένα τραγούδι, ταυτόσημο του Kom on party!!!

Σήμερα ο Σύλλογος Εβριτών παρουσιάζει το τραγούδι αυτό, αποτέλεσμα μιας ομαδικής προσπάθειας του χωροδιακού του τμήματος, Evrites Choir. Με στίχους γεμάτους κέφι, ρυθμό , μουσική που ξεσηκώνει και μια εκτέλεση στα χρώματα του καρναβαλιού, μια διασκευή του τραγουδιού «Pepas» του Farruko, ντυμένη με τα χρώματα της Κομοτηνής.

Στίχοι – διασκευή – εκτέλεση: Evrites Choir

Μουσική: Farruko

Μιξάζ: Θωμάς Αραμπατζής

Ηχογράφηση : Μουσική Σχολή ΘΡΑΚΕΣ

Ελάτε όλοι να διασκεδάσουμε στο 6ο Kom on party!!! Καλή Αποκριά

Ακούστε το εδώ

Back to top button