ΚοινωνίαΚορυφαία

Το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής αποχαιρετά την 22χρονη Γεωργία Σολανάκη

Με μία συγκινητική ανακοίνωση η ΣΕΦΑΑ (όπως λέγεται επίσημα πλέον το ΤΕΦΑΑ) δια της Κοσμητόρισσάς του Ελένης Δούδα αποχαιρετά την 22χρονη Γεωργία Σολανάκη από τα Χανιά ,τριτοετή φοιτήτρια, που τόσο άδικα και ξαφνικά έχασε τη ζωή της ενώ προπονούνταν στον στίβο της Πανεπιστημιούπολης πιθανόν υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες .

Η ανακοίνωση είναι η εξής :

«Ανείπωτος o πόνος για την ακαδημαϊκή κοινότητα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που αποχαιρετά ένα μέλος της οικογένειας του Κλασικού Αθλητισμού, την αθλήτρια Γεωργία Σολανάκη με καταγωγή από τα Χανιά Κρήτης, που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 21 ετών στο πανεπιστημιακό στάδιο, στο οποίο πραγματοποιούσε τις προπονήσεις της.

Η Γεωργία Σολανάκη σπούδαζε στο 3Ο έτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό και την Τετάρτη το απόγευμα, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη προπόνησή της, για άγνωστο λόγο έχασε τις αισθήσεις της και όταν μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

‘’Καλό σου ταξίδι, Γεωργία… δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη και αυτόν τον βουβό πόνο που νιώθουμε όλοι στην καρδιά μας… Καλό Παράδεισο να έχεις…’’
Η πανεπιστημιακή κοινότητα της Σχολής και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμούτου Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκηςσυγκλονισμένη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της φοιτήτριας Γεωργίας Σολανάκη για τον αδόκητο χαμό της».

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Φοιτητών ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής «Σπύρος Λούης»: «Αυτές τις στιγμές… τα λόγια είναι περιττά. Άλλωστε τα λόγια δεν θα πάρουν τον πόνο και την θλίψη μακριά ! Καλό ταξίδι Γ(…). Συλλυπητήρια στους ανθρώπους της… Συμμεριζόμαστε πραγματικά την απώλειά σας».

Back to top button