ΚορυφαίαΠολιτισμός

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου το φετινό KOM-on Party στην Κομοτηνή-Δηλώσεις συμμετοχής συλλόγων στη ΔΚΕΠΠΑΚ

Προκειμένου να προετοιμαστεί το τριήμερο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής, που φέτος ξεκινούν την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται  με τη μεγάλη παρέλαση που καταλήγει στο KOM- on Party, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου,  η ΔΚΕΠΠΑΚ  καλεί τους συλλόγους του Δήμου, να δηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους.

Για το λόγο αυτό, η πρόεδρος κ. Νατάσα Λιβεριάδου, έστειλε επιστολή στους πολιτιστικούς συλλόγους, με την οποία ζητά τη συμμετοχή τους:  

  1. Στο γλέντι της Τσικνοπέμπτης 16 Φεβρουαρίου στην πλατεία Ειρήνης, όπου πρέπει να δηλώσουν εγγράφως, αν επιθυμούν να παραστούν και  αριθμό ατόμων.
  2. Στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και το KOM- on Party, να δηλώσουν εγγράφως, το όνομα του καρναβαλικού γκρουπ και τον αριθμό ατόμων που θα συμμετάσχουν.

Η δήλωση συμμετοχής θα γίνει ΜΟΝΟ ΕΓΓΡΑΦΩΣ στο dkeppak@gmail.com και για τις δύο εκδηλώσεις , καθώς και στο komonparty@gmail.com  για το KOM-on Party.

Στο KOM –on Party, μπορούν φυσικά να συμμετέχουν και καταστήματα , άτυπες ομάδες δημοτών κλπ

Οι δηλώσεις, πρέπει να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες παραγγελίες των υλικών.

Back to top button