ΑυτοδιοίκησηΕκκλησίαΚορυφαία

Το Πάρκο Αγίας Παρασκευής επισκέφθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων  

Επίσκεψη στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμων, μαζί με τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη. Συνομίλησε με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται  στη χριστουγεννιάτικη αγορά και τους ευχήθηκε καλές γιορτές και καλές δουλειές,  με υγεία και ευημερία.

Επίσης, επισκέφθηκε το θεματικό πάρκο «Οι Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες του Πινόκιο» το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις ντόπιων και επισκεπτών.  

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης θέλησε με την παρουσία του να ενθαρρύνει την προσπάθεια των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο πάρκο αλλά και την προσπάθεια του Δήμου Κομοτηνής να μετατρέψει το Πάρκο σε έναν χώρο γιορτής και ξεγνοιασιάς για τα παιδιά, ενισχύοντας ταυτόχρονα την επισκεψιμότητα στην πόλη.

 Ο Δήμαρχος Κομοτηνής ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για την πρωτοβουλία του και δήλωσε πως ο Δήμος Κομοτηνής θα είναι στο πλευρό της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, στον αγώνα για αλληλεγγύη και προσφορά.

Back to top button