ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Με το Δήμαρχο Κομοτηνής συναντήθηκαν ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ και ο Γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Μανανάς

Με το Δήμαρχο Κομοτηνής συναντήθηκαν ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ και ο Γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Μανανάς.όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ σε σχετική ανάρτησή του :

“Επισκεφθήκαμε σήμερα μαζί με τον γραμματέα της Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής νόμου Ροδόπης, Γιώργο Μανανά, τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Γιάννη Γκαράνη.

Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ από τον φίλο Δήμαρχο Κομοτηνής για τις τρέχουσες ανάγκες και προτεραιότητες του Δήμου με έμφαση στον αναπτυξιακό του προγραμματισμό και τα έργα στην πόλη και τους οικισμούς. Παράλληλα, κατέθεσα το ενδιαφέρον τόσο το προσωπικό όσο και της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής για συνδρομή ανθρωπιστικής βοήθειας στον Ουκρανικό λαό στο πλαίσιο και της πρωτοβουλίας του Δήμου Κομοτηνής.

Την επόμενη εβδομάδα θα ληφθούν κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες για το μείζον ζήτημα της χρηματοδότησης της Τ.Α. από το Υπουργείο Εσωτερικών, που σε περίοδο οικονομικής και ενεργειακής κρίσης, παρουσιάζει στασιμότητα.

Παράλληλα, αποφασίσαμε να συντονίσουμε τον βηματισμό μας για τον υφιστάμενο αναπτυξιακό νόμο που υποβαθμίζει τη Ροδόπη και στερεί πόρους από τον δευτερογενή τομέα παραγωγής. Στόχος σημαντικός επίσης, η ενεργοποίηση των σιδηροδομικών μεταφορών στην Θράκη και διασύνδεση της ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής με το συγκεκριμένο δίκτυο.

Στη συνάντηση μας, παρών ήταν και ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Δήμου Κομοτηνής, ” Κ. Καραθεοδωρή”, Θανάσης Λάπατας.”

Back to top button