ΑστυνομικάΕλλάδαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Δεν της έφταναν αυτά που είχε η Αστυνομία της φόρτωσαν και τις παραλίες !-«Πάρτε επιτέλους τα πάρεργα από την Αστυνομία»λεει η Σταυρούλα Τζατζανά

Την αγανάκτησή της εκφράζει με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο το μέλος της Διοίκησης της ΠΟΑΣΥ Σταυρούλα Τζατζανά με αφορμή την μεταφορά αρμοδιοτήτων ελέγχου της παραλίας από το Λιμενικό Σώμα στην Αστυνομία .

Όπως σημειώνει η ίδια δεν φτάνουν τα τόσα πάρεργα με τα οποία είναι επιφορτισμένη η Αστυνομία, της φορτώνουν κι άλλα την στιγμή που οι ανάγκες της χώρας για ασφάλεια έχουν κορυφωθεί με αφορμή και τα γεγονότα στον Εβρο.

Είναι να απορεί κανείς με τις επιλογές των εκάστοτε πολιτικών ηγεσιών που διαχρονικά φορτώνουν ότι περισσεύει στην ΕΛΑΣ αποδυναμώνοντας ταυτόχρονα έτσι την επιχειρησιακή της δυνατότητα …

Τώρα λοιπόν και οι παραλίες .Μένει ο …εναέριος χώρος αλλά και ο διαπλανητικός όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια…

Η ανάρτησή της κ Τζατζανά

« Αρθρο 15 Ν 4676/2020..
και στις φωτογραφίες δεξιά, βλέπουμε τις αρμοδιότητες που μεταφέρθηκαν από το Λιμενικό, μαντέψτε πού ;;;;

Μα φυσικά… στην Ελληνικη Αστυνομία!!!!!

Και μάλιστα πότε;;;
Τη στιγμή που οι Έλληνες αστυνομικοί πέρα από όλα τα άλλα, πολεμούν καθημερινά με απίστευτη αυταπάρνηση και γενναιότητα για να κρατήσουν ασφαλή τα σύνορά της Χώρας μας από την πρωτόγνωρη εισβολή που επιχειρεί η Τουρκία μέσω μεγάλου πλήθους οργανωμένων υποκινουμενων και οπλισμένων παράνομων μεταναστών !!!!

Δεν μας φτάνανε δηλαδή τα πάρεργα που έχουμε ήδη φορτωμένα στην πλάτη μας……..
Επιδόσεις δικογράφων, στρατιωτικών εγγράφων, γνήσια υπογραφής, θεώρηση φωτοαντιγράφων, έκδοση διαβατηρίων, εφαρμογή υγειονομικού κανονισμού, εφαρμογή οικοδομικού κανονισμού, φορολογικής νομοθεσίας, τελωνειακού κώδικα, νόμου περί προστασίας ζώων, άδειες μουσικής καταστημάτων, αντικαπνιστικού νόμου, παρεμπόριο, αρμοδιότητες πρώην αγροφυλακής, μέτρα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και άλλες αθλητικές ή πολιτιστικές εκδηλώσεις και πανηγύρια, μεταγωγές ψυχασθενών, μεταναστευτικό, φύλαξη VIP και άλλων ” υψηλών ” προσώπων–παραγόντων, φύλαξη συνόρων, έλεγχος εφαρμογής νομοθεσίας για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού κλπ κλπ κλπ…!!!!!

Ναι ναι ναι!!!
Τώρα παίρνουμε και τις αρμοδιότητες από το Λιμενικό….!!!!

Σε λίγο μένει να μπούμε και στη θάλασσα, ίσως και στον εναέριο χώρο…. και γιατί όχι σε άλλους πλανήτες….!!!!

Φυσικά ούτε λόγος να προσλάβετε αναγκαίο αστυνομικό προσωπικό που να εκπαιδευτεί κατάλληλα (όχι με ταχύρυθμα σεμινάρια), όπως και ούτε λόγος να μας χορηγήσετε τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για να έχουμε την ασφάλεια στην εργασία μας (άσχετα αν αυτό είναι νομοθετημένο δικαίωμά μας και υποχρέωσή σας)….
Μη μου αγχώνεστε όμως… τα πληρώνουμε όλα εμείς από την σχεδόν άδεια τσέπη μας (γιατί έτσι την καταντήσατε μετά από τόσες περικοπές μέσω μπλε, πράσινων και ροζ αντισυνταγματικών μισθολογίων που ψηφιζατε ενίοτε..)

Ελληνική Αστυνομία, τα κάνει όλα και συμφέρει!!!!

Ευχαριστούμε πολύ τις εκάστοτε Κυβερνήσεις για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Έλληνα αστυνομικό και του φορτώνουν συνεχώς στην πλάτη του, είτε αρμοδιότητες εξειδικευμένου αντικειμένου άλλων δημόσιων υπηρεσιών που υπάρχουν και λειτουργούν, είτε εξυπηρέτησης καθαρά ιδιωτικών συμφερόντων….

Αφενός όμως κύριοι, οι πλάτες μας λύγισαν και γονατίζουμε πια από το βάρος όλων αυτών… αφετέρου δε, η απασχόλησή μας με πάρεργα, μας αφαιρεί τη δυνατότητα να αφοσιωθούμε στο κύριο έργο της Αστυνομίας που δεν είναι άλλο από την πρόληψη – πάταξη του εγκλήματος και την προστασία της δημόσιας – κρατικής ασφάλειας της Χώρας μας.

Τα λόγια αγάπης για τον Έλληνα αστυνομικό και οι προεκλογικές υποσχέσεις όλων , περισσεύουν διαχρονικά ….
Δυστυχώς όμως τίποτε τελικά δεν αλλάζει…
”Δηλώσεις που μείνανε δηλώσεις ” (όπως λέει και το λαϊκό άσμα…. )

Ο Έλληνας αστυνομικός, όχι μόνο δεν υπήρξε ποτέ φυγόπονος, αλλά αντιθέτως από το δικό του – αποκλειστικά – υπερφιλότιμο συνεχίζουν να λειτουργούν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες!!!!

Δουλεύουμε με φιλότιμο- χωρίς να λογαριάζουμε ούτε χρόνο ούτε κόπο, ούτε κίνδυνο-γιατί νιώθουμε λειτουργοί αστυνομικοί και όχι απλώς εργαζόμενοι , πληρώνουμε από την τσέπη μας τις στολές μας, τα αλεξίσφαιρα, τα όπλα, το χαρτί για τα έγγραφα, τα μελάνια για τους εκτυπωτές, τους ίδιους τους υπολογιστές και τους εκτυπωτές, ενίοτε την συντήρηση οχημάτων, την καθαριότητα των κτιρίων και των οχημάτων, τα γάντια, τις μάσκες, τα αντισηπτικά, και αρκετά πολλά άλλα ώστε να λειτουργήσουν οι Υπηρεσίες και να δουλέψουμε κι εμείς με στοιχειώδη προστασία.
Σε ποιά άλλη Ευρωπαϊκή χώρα συμβαίνουν όλα αυτά;;;;

Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να λέγεται για να γνωρίζουν και οι συμπολίτες μας, ποιός τελικά τους υπηρετεί πιστά και ποιός τους αγνοεί….

Δεν ζητήσαμε τίποτε άλλο εκτός από το να μας αφήσετε να αφοσιωθούμε στο κύριο έργο μας, παρέχοντάς μας τον αναγκαίο εξοπλισμό για να παρέχουμε, με τη σειρά μας, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφάλειας στους συμπολίτες μας.

Πάρτε επιτέλους από πάνω μας τα πάρεργα και αφήστε μας να προσφέρουμε απρόσκοπτα στην κύρια αποστολή μας.
Αντιληφθείτε ότι δεν είναι μόνο απαίτηση δική μας, αλλά και της κοινωνίας.
Έχετε υποχρέωση τόσο απέναντι σε εμάς, όσο και απέναντι στην Ελληνική κοινωνία.»καταλήγει με αγανάκτηση η κ Τζατζανά.

Back to top button