ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Με την υποστήριξη του ΔΠΘ το WELΚΟΜ των φοιτητών που σχεδιάζει ο Δήμος Κομοτηνής

Με τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Αλέξανδρο Πολυχρονίδη και τον Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Φώτιο Μάρη συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης στην Πρυτανεία ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Απασχόλησης, Πέτρος Ζωγράφου προκειμένου να τους ενημερώσει για το διήμερο υποδοχής φοιτητών που σχεδιάζει ο Δήμος Κομοτηνής στις 8 και 9 Οκτωβρίου. Η  Αντιδημαρχία Τουρισμού δρομολογεί για πρώτη φορά, με την υποστήριξη φορέων του Δήμου, όπως είναι η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού, καθώς επίσης Συλλόγων και Οργανώσεων,  να υποδεχτεί τους νεοεισερχόμενους φοιτητές στα Τμήματα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τον σχεδιασμό που γίνεται για το διήμερο όπως και για τις δράσεις που πραγματοποιεί το κάθε Τμήμα του Πανεπιστημίου χωριστά για την υποδοχή και την ενημέρωση των φοιτητών. Οι πρυτανικές αρχές ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Κομοτηνής να υποστηρίξουν τις διήμερες εκδηλώσεις.

Από τις δύο πλευρές τονίστηκε ο σημαντικός ρόλος του Πανεπιστημίου στην πόλη της Κομοτηνής σε επιστημονικό, πνευματικό, καλλιτεχνικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο. Αναφέρθηκε μάλιστα και ο ενεργός ρόλος στον σχεδιασμό του διημέρου από φοιτητές της πόλης καθώς επίσης και του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κομοτηνής που συμμετέχει δυναμικά στο WELΚΟΜ.

Back to top button