Τη Σχολή Αστυνομίας Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΕΑΥ Ροδόπης :

“Απογευματινές ώρες της Τρίτης 04 Απριλίου 2023, μετά από πρόσκληση της Ένωσής μας που έκανε άμεσα αποδεκτή ο  Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας  κ. Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του  Δ.Σ.   της Π.Ο.ΑΣ.Υ.  κ. Χρήστο ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ, τον  Αντιπρόεδρο  του   Δ.Σ.   της    Π.Ο.ΑΣ.Υ.κ. Σταύρο ΦΕΤΚΟ και τον Αναπληρωτή Ταμία κ. Θεόφιλο ΠΑΠΑΔΑΚΗ,  μαζί με την Πρόεδρο της Ένωσής μας κ. ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα και τον Α΄ Αντιπρόεδρό μας κ. ΚΑΤΡΑΝΙΔΗ Ευστάθιο, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής και συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ Πέτρο και τους Δόκιμους Αστυφύλακες  που πραγματοποιούν την αστυνομική τους εκπαίδευση στη Σχολή μας.

           Σκοπός της επισκέψεως ήταν αφενός να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας για τη δράση του Συνδικάτου μας, αφετέρου δε  να ακούσουμε τα τυχόν προβλήματά τους προκειμένου με παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας μας να δρομολογηθούν άμεσες λύσεις επ΄ αυτών. 

           Έγινε ένας γόνιμος διάλογος με τους Δόκιμους Αστυφύλακες , κατά τον οποίο επιλύσαμε απορίες που μας εκφράστηκαν και αφορούσαν τόσο στη θεωρητική όσο και στην πρακτική τους εκπαίδευση, καθώς επίσης  αφουγκραστήκαμε τις αγωνίες και τα προβλήματα που μας ανέφεραν.

             Καταγράφηκαν όλα τα θέματα που μας τέθηκαν και μεταφέρθηκαν άμεσα  -όπως ο ίδιος μας ζήτησε όντας διακατεχόμενος από ιδιαίτερη ευαισθησία όσον αφορά  στην προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων των αστυνομικών , αλλά και  στην αναβάθμιση της Αστυνομικής Εκπαίδευσης – στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας, για την επίλυσή τους.

          Η Ένωσή μας εκφράζει τις ευχαριστίες της  στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ και στα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ.  για την ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για συνάντηση με τους Δόκιμους Αστυφύλακες, η οποία εκφράστηκε με την απολύτως άμεση επίσκεψη της Αντιπροσωπείας του Προεδρείου στο του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής.

         Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την προστασία των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας, πάντα στο πλευρό της αγωνιστικής και διεκδικητικής Διοίκησης της  Ομοσπονδίας μας, η οποία αδιάλειπτα στέκεται αρωγός στους αγώνες μας, απαιτώντας λύσεις στα προβλήματά μας.” καταλήγει η ανακοίνωση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης


Exit mobile version