ΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Τη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιωάννης Γκαράνης-Συγχαρητήρια στους διακριθέντες μαθητές από την Κομοτηνή

Την καθιερωμένη εορταστική επίσκεψη στη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής πραγματοποίησε σήμερα 23 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης. Η επίσκεψη είχε την πρόθεση να μεταφέρει το μήνυμα σε όλους τους πολίτες ότι ειδικά τις φετινές γιορτές οφείλουν να στηρίξουν τους επαγγελματίες της πόλης γιατί ο στόχος όλων πρέπει να είναι «να μην κλείσει κανένα μαγαζί εξαιτίας της πανδημίας από έλλειψη κοινωνικής συνοχής», αλλά και  να συζητήσει με τους επαγγελματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Διαπίστωσε ότι οι Κομοτηναίοι στηρίζουν την αγορά της πόλης είτε επισκεπτόμενοι τον χώρο για τις αγορές τους είτε με τις τηλεφωνικές παραγγελίες που εξυπηρετούνται κατ’ οίκον.

Αναγνώρισε ότι υπάρχουν ζητήματα που χρειάζεται ν’ αντιμετωπιστούν με σοβαρά έργα που είναι σε σχεδιασμό κι όχι με προσωρινές παρεμβάσεις εντυπωσιασμού.

Ο Δήμαρχος δήλωσε πως ο Δήμος θα παραμείνει σύμμαχος των επαγγελματιών στην κρίσιμη αυτή οικονομική συγκυρία αλλά και για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο.

Κατά την επίσκεψή του μοίρασε μάσκες με το έμβλημα του Δήμου Κομοτηνής τονίζοντας πως είναι απαραίτητο να τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα για να βρει όλους τους δημότες υγιείς η επόμενη περίοδος.  

Τέλος, ευχήθηκε Καλές Γιορτές στους επαγγελματίες, τις οικογένειές τους αλλά και τους πελάτες της Δημοτικής Αγοράς Κομοτηνής.

Συγχαρητήρια στους διακριθέντες μαθητές από την Κομοτηνή

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές σε δύο Κομοτηναίους μαθητές, που το τελευταίο χρονικό διάστημα απέσπασαν σημαντικά βραβεία και διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο.

 Και συγκεκριμένα, στον Αθανάσιο Κιουτσούκη, μαθητή του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής, που κέρδισε το 1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Δοκιμίου, που διοργάνωσε το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», με την υποστήριξη της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία), με θέμα τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Και στη Χρυσάνθη Χρυσοχοΐδη, μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής, που διακρίθηκε με την υψηλότερη διάκριση «Καλύτερος Εμπειρογνώμονας» στην κατηγορία «Δικαιώματα του Παιδιού- Το Δικαίωμα στην Υγεία», στην 5η Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση των Επιτροπών του ΟΗΕ.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Κομοτηνής τονίζει τα εξής:

«Απευθύνω από τα βάθη της καρδιάς μου θερμότατα συγχαρητήρια και στους δύο αυτούς μαθητές μας. Σε δυο νέα παιδιά, που με τις βραβεύσεις τους και τις διακρίσεις τους τίμησαν το σχολείο τους και την πόλη τους. Ως Δήμαρχος Κομοτηνής αισθάνομαι ιδιαίτερη υπερηφάνεια, γιατί σε μια εποχή, όπου το Πνεύμα και ο Λόγος περιθωριοποιούνται από τα ισοπεδωτικά καταναλωτικά πρότυπα της ευκολίας και της απουσίας σκέψης και καλλιέργειας δυο νέοι συμπολίτες μας αποδεικνύουν έμπρακτα ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα. Δουλεύουν και διακρίνονται σε πανελλήνιο επίπεδο για τη θεωρητική τους κατάρτιση, την πνευματική τους δουλειά και τον συγκροτημένο λόγο τους.

Τους εύχομαι να συνεχίσουν με την ίδια ορμή και ικανότητα και να δουν όλους τους στόχους τους να εκπληρώνονται.»   

Back to top button