ΚοινωνίαΚορυφαία

Θλίψη για το θάνατο του μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ναλμπάντη

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του Κώστα Ναλμπάντη ενός ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στα κοινά τα τελευταία 30 χρόνια .Ο Κώστας Ναλμπάντης αξιωματικός της Αεροπορίας εν αποστρατεία διατέλεσε μέχρι πριν από 2 μήνες που για λόγους υγείας παραιτήθηκε, περιφερειακός σύμβουλος ΑΜΘ με την παράταξη του Χρήστου Μέτιου αλλά την τελευταία χρονιά Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης Οικονομικών και Διαφάνειας .

Ήταν πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και Αξιωματικός της Αεροπορίας Στρατού εν αποστρατεία.

Υπήρξε σύμβουλος του Νομάρχη Ροδόπης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ροδόπης και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κομοτηνής κατά τα έτη 2002 έως 2013.

Διετέλεσε πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Ροδόπης από το 2006 έως το 2013, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Υποδομών του Δήμου Κομοτηνής, Πρόεδρος ΔΕΥΑ Κομοτηνής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΛΤΑ Κεντρικής Διοίκησης και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υποδομών του Δήμου Κομοτηνής.

Κατά τα έτη 2014-2015 άσκησε καθήκοντα Διοικητή του Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Back to top button